Главная » Школьники от 7 лет » Уход и здоровье » Покупки школьнику » Як вибрати рюкзак і не пожалкувати. Критерії вибору наплічників для дітей різного віку

Як вибрати рюкзак і не пожалкувати. Критерії вибору наплічників для дітей різного віку

 

Кожна дитина – особлива. І в кожному віці її унікальність проявляється по-різному. В процесі зростання змінюються її потреби, вподобання та можливості. У малят та дорослих – різні інтереси та обов’язки, різні анатомічні особливості та щоденні навантаження. Тож підхід у виборі рюкзака має бути індивідуальним.

На які характеристики рюкзаків потрібно звернути увагу, обираючи найзручнішу модель саме для вашої дитини? Ми розкажемо практичні поради з вибору рюкзака. Знаючи ці секрети, ви точно зробите вдалий вибір!

Чи потрібний рюкзак в садочок?

Наплічник потрібний лише для школярів? А як же малюки? Вони теж щоденно носять з собою важливі речі: канцтовари та смаколики, серветки та водичку, блокнотик та улюблену іграшку. А також дошкільнята відвідують різноманітні розвиваючі гуртки та секції.

Яким має бути рюкзак в садочок:

  • Легеньким та компактним. Рюкзаки для дошкільнят мають бути максимально невагомими та негабаритними. Занадто великий обсяг аксесуара тільки спокушатиме малечу завантажити рюкзачок багатьма зайвими предметами. Наплічники з колекції Kite Kids створені для того, щоб дошкільнята насолоджувалися іграми та прогулянками з максимальним комфортом та зручністю. Вони мають дуже легку вагу і практично не відчуваються на плечах.

  • Ергономічним. М’якенькі широкі лямки, ущільнені спинки, продумана форма, полегшена конструкція: дитячі рюкзаки Kite дуже зручні та ідеально підходять для щоденного використання.

  • Привабливим для малечі. Батьки уважно вивчають характеристики моделі та оцінюють її з практичної точки зору. Але дитина, перш за все, звертає увагу на зовнішній вигляд рюкзака. Малюків приваблюють цікаві принти, фактурні оздоблення, оригінальні деталі. Наплічники Kite Kids представлені в захоплюючих дизайнах, в тому числі – і з ліцензійними зображеннями улюблених персонажів. Об’ємні деталі декору – приємні на дотик.

  • Міцним та якісним. Дітлахи дуже рухливі та енергійні. До того ж, вони лише вчаться охайному поводженню з речами. Отже, рюкзак має бути не просто якісним, а супер-мега-якісним. З надійними застібками та міцними швами. Як Kite!

Яким має бути правильний рюкзак для першокласника

До шкільного рюкзака вимоги стають суворішими. Адже на нього покладається важлива місія: носити до школи підручники та зошити, та при цьому піклуватися про збереження здорової постави. Організм першокласників ще тільки формується. А щоденні навантаження на спину лише зростають. Діти починають довше проводити час у сидячому положенні, носять до школи підручники, воду та ін. Тому важливо обрати правильний рюкзак, який допоможе дитині адаптуватися та захистить її здоров’я.

Обираючи шкільний рюкзак, одразу звертаємо увагу на наступне:


  • Ортопедична конструкція. Це основа основ. Рюкзаки Kite відповідають усім сучасним вимогам та мають сертифікати німецького Інституту Здоров’я та Ергономіки IGR. Про здоров’я постави піклуються запатентовані ортопедичні спинки, анатомічні S-подібні лямки та фіксуючі ремені (нагрудний та поясний).

  • Оптимізований функціонал. Продуманий розподіл внутрішнього простору з різними відділеннями та кишеньками допоможуть підтримувати порядок. Такі приємні дрібнички, як ключниця, м’яка підкладка в кишенях для гаджетів, органайзери та фіксуючі резинки, особливо сподобаються дітям.

  • Відповідність зросту дитини. Вкрай не рекомендуємо купувати рюкзак «на виріст». Він має бути зручним тут і зараз. Саме тоді дитині буде комфортно. Для зросту 115-130 см – обирайте моделі Kite Education в розмірі S, а на зріст 130-145 см – М.

  • Каркасний чи м’який? Усі моделі Kite Education ортопедичні. Каркасні захищають зошити від утворення загинів, тому більш необхідні для учнів-непосид. А м’які мають перевагу в тому, що їх вага легша.

  • Висока якість. Рюкзаки Kite якісні в усіх проявах: мають надійні блискавки, міцні підкладки та неймовірно крутий декор.

  • Наявність світловідбивачів. Це дуже важливо, щоб дитина була помітною для водіїв у темний час доби.

  • Стильний дизайн підніматиме настрій та допомагатиме адаптуватися в колективі. Шкільний рюкзак обов’язково повинен подобатися не тільки батькам, а й, першочергово, дітям. У Kite практично до кожної моделі є пенал та сумка для взуття з відповідним дизайном.

Рюкзаки для підлітків: як обрати рюкзак для старшокласника та студента

Підлітки вже дорослі та не потребують такого ретельного відбору рюкзаків? А от і ні. Ми б дуже хотіли розвінчати цей стереотип. Незважаючи на високий зріст чи серйозний характер, тінейджери так само знаходяться в періоді активного формування організму. І, зазвичай, носять ще більше книжок та ґаджетів. А отже, вимоги до вибору рюкзака старшокласникам та студентам такі самі, як і для першокласників. Проте, це вже можуть бути більш місткі моделі та більш «дорослі» дизайни.

Бренд Kite має вражаючий асортимент наплічників для дітей будь-якого віку. Кожний рюкзак – взірець якості та стилю. Для дітей різних вікових категорій моделі розробляються з урахуванням фізичних особливостей, потреб та смаків. Kite знають та люблять батьки та діти. Бренд став переможцем Всеукраїнської премії «Вибір року 2021» та Української народної премії 2022.

А ще у бренду є великий асортимент канцелярії для школи та творчості. Навчатися з Kite – комфортно, цікаво та весело!

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Як вибрати рюкзак і не пожалкувати. Критерії вибору наплічників для дітей різного віку» на Форуме


07.04.2023  2692 рюкзак, школа

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...