ГлавнаяПраздникиПутешествия, отпуск, каникулыОтпуск с ребенком. Советы » Відпочиваємо з сім'єю: що обов'язково взяти із собою у подорож

Відпочиваємо з сім'єю: що обов'язково взяти із собою у подорож

Відпочинок із сім'єю – радісна подія, яка пов'язана зі значними клопотами. Потрібно правильно підготуватися, щоб подорож виявилася приємною, а враження від неї збереглися надовго. Як зібрати все потрібне, але не взяти нічого зайвого – спробуємо розібратися далі.

Правила підготовки до подорожі

На етапі підготовки потрібно керуватися кількома правилами:

  • краще вибирати ранні рейси або виїжджати на машині від самого ранку – так буде більше часу;
  • важливо підготувати розваги для дітей, щоб дорога виявилася не такою довгою та менше втомлювала;
  • із собою потрібно взяти багато перекусів та води.

Якщо заплановано поїздку на машині, потрібно врахувати достатню кількість зупинок. Робити їх необхідно так часто, щоб кожному із членів сім'ї вистачало часу на відпочинок.

Починати підготовку слід заздалегідь зі складання списку (за тиждень-два до від'їзду). Так можна зрозуміти, які покупки потрібно зробити, щоб взяти в дорогу все необхідне. Наприклад, оцінити транспорт для дитини (мобільність під час відпочинку на першому місці) та подивитися дитячі коляски у Хмельницькому, якщо його стан виявився незадовільним або підходящої за габаритами та функціоналом конструкції вдома просто немає.

Обов'язкові речі та предмети

Щоб взяти в подорож тільки те, що потрібно, краще скласти список, розділивши речі на категорії:


  • Документи. Повинні бути в повному обсязі на кожного члена родини та обов`язково діючими (наприклад, закордонний паспорт, термін якого ще не сплив).
  • Аптечка. Потрібні стандартні засоби (від головного болю, розладів шлунка, антибіотики та ін.), а також спеціальні ліки, якщо у когось із членів сім'ї є хронічні захворювання. 
  • Техніка. Телефони, планшети, фотоапарат. Краще брати з собою багатофункціональні пристрої. Наприклад, смартфон із гарною камерою – відмінний засіб для комунікації та фото.
  • Предмети особистої гігієни та догляду.
  • Одяг і взуття. Брати не лише достатню кількість змінного одягу, а й враховувати сезонність (наприклад, ймовірність того, що вдень буде жарко, а ввечері холодно чи можливий період дощів).
  • Важливі дрібниці. Фумігатор, нитки та голку, скотч, невеликий ліхтарик. Загалом ті малопомітні предмети, які роблять життя людини більш комфортним.

Не варто забувати і про гроші. Спланувати бюджет також доведеться заздалегідь.

Що взяти на відпочинок для дитини

Якщо запланована подорож з дитиною, то кількість необхідних речей значно збільшиться. Потрібно взяти іграшки, харчування на кілька днів, достатню кількість одягу та засобів для особистої гігієни (підгузки, вологі серветки та ін.). Вибрати необхідні дитячі товари можна в магазині Алло.

Вирушаючи у подорож із сім'єю важливо пам'ятати про багато речей. Потрібно враховувати: від того, наскільки правильно пройшла підготовка, буде залежати і якість відпочинку.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Відпочиваємо з сім'єю: що обов'язково взяти із собою у подорож» на Форуме


30.08.2022  18975 отпуск

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт:

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...