Список місць у Києві, де можна навчатися безкоштовно

Главная » Выходные » Выходные в Киеве » Список місць у Києві, де можна навчатися безкоштовно

   

Список місць у Києві, де можна навчатися безкоштовно

Dідібрано лекторії, арт-простори та відкриті майданчики, що можуть стати для вас та ваших дітей джерелом знань.

Hacklab_Kiev

ХакЛаб - завжди відкрите місце для бажаючих чомусь навчитися і попрацювати своїми руками. А навчають тут наступного: паяти, крутити, рахувати і збирати. У ХакЛаб проводяться лекції з радіо, електроніки, програмування тощо. А чого тільки вартий воркшоп по роботі 3D-принтера? При цьому багато дивовижних речей, в тому числі і принтер, збирається самостійно. Адреса: вул. Новокостянтинівська, 1В.

Closer

За свою трирічну історію існування, арт-центр Closer став місцем, де можна було почути лекції про джаз, фотографії, кіно. А зараз тут вирішили змінити уявлення про перформанси. І не просто словом, а й ділом, - незабаром в Closer відкриється свій театр. Адреса: вул. Нижньоюрківська, 31.

РinchukArtCentre

Багато хто сприймає РinchukArtCentre як музей сучасного, не завжди зрозумілого, часом екстравагантного мистецтва XXI століття. Так от, щоб розібратися у всіх складнощах сучасного арту, в центрі існує освітня програма, в рамках якої проходять зустрічі та дискусії з авторами, а також сімейні тижні, де основам мистецтва можна вчитися разом зі своїми дітьми. Адреса: вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2.

Центр науки та мистецтва «DIYA»

DIYA розташовується на території кіностудії ім. О. Довженка. Спочатку планувалося, що це місце стане центром альтернативної освіти, але поступово на перший план вийшов знову-таки арт. Тому, крім театральних постановок, фестивалів сучасного мистецтва, в центрі проводилися і лекції з відповідної тематики. Адреса: пр-т Перемоги, 44.

Dovzhenko Centre Art Cluster

Щоб не було плутанини, відразу відзначимо, що Довженко арт-кластер знаходиться на станції метро Голосіївська, а не на Шулявкській, де розташовується кіностудія. В даний момент, там вже працює кіношкола і планується безліч цікавих активностей, наприклад, лекції про кінематограф. Адреса: вул. Васильківська, 1.

IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives

Це місце з драматичною історією: Изоляція була створена як неприбутковий недержавний фонд в 2010 році в Донецьку на території колишнього заводу місцевою інтелігенцією. Зі зрозумілих причин, творцям довелося переїхати до столиці, але й тут вони продовжили свою справу, оцінену київською публікою. Сьогодні Ізоляція здійснює свою діяльність в трьох взаємопов’язаних напрямках: у сфері мистецтва, освітніх програм і проектів, пов’язаних з активізацією української креативної спільноти. Адреса: вул. Набережно-Лугова, 8.

Арт-пікнік Слави Фролової

Арт-пікнік - не тільки фестиваль, але й місце, де також можна повчитися. Прямо просто неба у парку проходять лекторії, майстер-класи, зустрічі з цікавими та успішними людьми, а також заняття з іноземних мов. Єдиний мінус - Арт-пікнік триватиме до початку жовтня. Адреса: пр-т Перемоги, 40.

Автор: за інформацією ГО “Перспективи Києва”
Дата добавления: 25.09.2015
Просмотров: 10530
Событие найдено по ключевым словам: обучение, мастер-класс

Обсудить «Список місць у Києві, де можна навчатися безкоштовно» на Форуме

   

Комментарии

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...