Главная » Дом » Кулинария » Статьи про диеты » Онлайн помічник сучасної людини - таблиця калорійності продуктів

Онлайн помічник сучасної людини - таблиця калорійності продуктів

Онлайн помічник сучасної людини - таблиця калорійності продуктів

Люди, які ведуть здоровий спосіб життя залишаються активними до глибокої старості. Видатний кардіохірург, учений Микола Михайлович Амосов стверджував, що  основною причиною більшості хвороб людини є нерозумність, лінощі і жадоба. Він прожив майже 90 років і все своє життя прагнув перемогти старість. Був упевнений, що  здоров’я кожного індивідууму залежить від рівня освіченості, культури, моральних засад особистості. Коли людина на перше місце у своєму житті ставить не накопичення матеріальних благ, а здоровий спосіб життя, то це в кінцевому рахунку обумовлює професійний розвиток і  активне щасливе довголіття. Одним із основних складників здорового способу життя є щоденний моніторинг раціону харчування. Що це означає.

Довідково

Згідно із соціологічними дослідженнями тривалість життя українців на 10 років менша, ніж європейців. І цей показник знижується протягом останніх трьох років. Причина – неправильне харчування. Тому МОЗ України розробило рекомендації щодо правильного харчування дорослих людей. Основними пунктами рекомендацій є такі настанови:

  1. Споживати  більше натуральних рослинних продуктів.
  2. Обирати продукти з незначним вмістом цукру і жирів.
  3. Дотримуватись оптимального режиму харчування.
  4. Пити достатньо рідини.
  5. Щоденно займатись фізичними вправами, бувати на свіжому повітрі.

  Контроль калорій

 Але інколи  навіть дотримання всіх цих правил  призводить до надмірної ваги. У чому справа. Однією з вагомих  причин може бути велика калорійність продуктів, які людина споживає протягом дня.  Потреби в енергії щодня в основному складають 2500ккал в залежності від маси і фізичного навантаження. Зайве надходження калорій зумовлює лишню вагу тіла,   але і занадто низька калорійність загрожує не скороченню м'язової тканини. У випадку, коли, наприклад споживається менше 1300ккал, весь жир буде спалюватися, а енергія буде черпатись із м’язової тканини. Тому необхідно правильно збалансовувати органічні компоненти, які надходять в організм з їжею. Для цього можна скористатися  таблицею калорійності продуктів, розміщеною в онлайн.  Це розумний інформаційний помічник на щодень, в якому вказується енергетична цінність 100 грам будь-якого продукту. Вона просто необхідна тим, хто вирішив схуднути і поправити своє здоров’я В ній чітко розписані показники калорійності майже всіх інгредієнтів приготованих страв. З допомогою моніторингу цих даних, можна виробити і скласти свій раціон харчування. 


Це можна зробити дуже легко в онлайн, зручно влаштувавшись біля свого комп’ютера вдома, під час подорожей, загрузивши таблицю на смартфоні (версія для Android, iOS i Windows Phone).  Додаток може рекомендувати вам тисячі різних продуктів з точною кількістю білка, жирів, вуглеводів і калорій на 100 грамів порції. У таблиці ви знайдете всі відомі овочі і трави, фрукти і ягоди, м'ясо, птицю і м'ясні продукти, рибу і морепродукти, крупи і крупи, хлібобулочні та кондитерські вироби, молочні продукти і напої, горіхи і сухофрукти, а також способи яким вони були приготовлені. У  ній буде представлений широкий спектр готових домашніх страв з точними показниками вмісту поживних речовин і калорій на порцію. Користуючись таблицею, можна завжди точно знати кількість калорій продуктів харчування і вільно регулювати їх кількість, не виходячи за рамки індивідуальної норми.

 Велика база рецептів створена з допомогою реальних користувачів. Сучасні успішні і здорові  відвідувачі віртуальної платформи діляться рецептами корисних смачних страв! Запрошуємо всіх скористатися активним і надійним помічником.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Онлайн помічник сучасної людини - таблиця калорійності продуктів» на Форуме


09.01.2020  2756 калорийность, калории

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...