ГлавнаяПраздникиДень учителяПодарки » Обирайте подарунки вчителям правильно

Обирайте подарунки вчителям правильно

Обирайте подарунки вчителям правильно

У 2015 році День Вчителя відзначають 5 жовтня. Традиційно учні поспішають привітати улюблених педагогів з професійним святом і подякувати за їх нелегку працю. Традиція дарувати подарунки вчителям не нова, але кожен рік школярі та студенти стикаються з труднощами при виборі відповідного презенту. Команда інтернет-гіпермаркета Злато ЮА підготувала для вас Топ-5 популярних подарунків на День Вчителя та спеціальний розділ каталогу https://zlato.ua/ru/f-teachers_day/.

1. Канцелярське приладдя

Ексклюзивні блокноти та ручки, фірмові канцелярські набори – всі ці необхідні для педагога речі стануть прекрасним подарунком на День Вчителя. Вибирайте товари тільки відомих торговельних марок, виконані з високоякісних матеріалів. Велику роль відіграє також упаковка подарунка. Загорніть презент у гарний пакувальний папір і прикрасьте оригінальним декором – квітами з паперу та фетру, атласними стрічками, кольоровими намистинами і стразами.

Цікава ідея: Доповніть презент дитячими саморобками. Наприклад, учні можуть зшити своїми руками чохол для телефону або окулярів, зробити фото-колаж класу або намалювати вітальну листівку.

2. Сучасні електронні гаджети

Оригінальним подарунком для молодих педагогів стануть сучасні гаджети. Класному керівнику або вчителю початкових класів можна презентувати електронну указку. Також прекрасним подарунком стане флеш-карта, ергономічна клавіатура для ноутбука, оптична комп'ютерна мишка, зовнішній диск. Педагогам чоловікам можна подарувати автомобільний зарядний пристрій або навігатор. При купівлі такого подарунка в першу чергу варто звертати увагу на якість і надійність пристрою.

Важливо: Вибирайте моделі відомих торгівельних марок, перед придбанням обов'язково перевірте гаджет, та попросіть у продавця чек та гарантійний талон.

3. Ювелірні прикраси

Ще зовсім недавно дарувати ювелірні прикраси на День Вчителя було недоречно – такий презент вважався занадто дорогим. Сьогодні стильні коштовності - актуальний та  престижний подарунок для педагогів на честь професійного свята. До вибору такого коштовного презенту потрібно підходити дуже ретельно. Не варто вибирати дуже дорогі прикраси, так як це може поставити педагога в незручне становище. Прекрасним варіантом буде тонкий золотий ланцюжок в комплекті з оригінальною підвіскою. Вибирайте моделі в класичному стилі з золота або срібла. Молодим жінкам пасуватимуть кулони з цирконієм, цитрином і топазом. Дамам старшого віку личитимуть ювелірні прикраси з гранатом, перлами або бірюзою.


 

Цікава ідея: Вчителю біології можна подарувати кулон з зображенням кота або дельфіна. Вчителю географії сподобається підвіска в формі глобуса. Класному керівнику презентуйте кулон у формі сови – ця птиця в усі часи вважалася символом мудрості і знань.

 4. Шкіряна сумка або портфель

Модний портфель або фірмова жіноча сумка обов'язково стануть у нагоді вчителю, який щодня носить на роботу важкі стопки зошитів. Краще за все віддати перевагу класичним аксесуарам. Елегантний шкіряний портфель ідеально доповнить стильний діловий костюм та органічно впишеться в щоденний гардероб педагога. Також буде доречно презентувати вчителю чохол для планшета або смартфона, сумку для ноутбука, візитницю.

Цікава ідея: Упакуйте портфель в яскравий подарунковий папір, та прикріпіть до нього бірку з жартівливим написом «Портфель для відмінних оцінок»

5. Предмети інтер'єру

У цьому випадку можна розглянути кілька варіантів: презент для будинку або робочого кабінету. Зверніть увагу на речі в сучасному стилі, які прекрасно впишуться в робочий інтер'єр – настільні лампи, настінні часі та фоторамки, Прекрасним подарунком також стане ергономічне крісло, красивий вазон або картина. Вибирайте класичні речі, які органічно впишуться в будь-яку обстановку. Перед покупкою обов'язково дізнайтеся про вподобання і смаки вчителя.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Обирайте подарунки вчителям правильно» на Форуме

Виталий Таратун
01.10.2015  18964 День учителя, освiта, освiтяни, учитель

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт:

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...