Главная » Киевский справочник

Національний університет державної податкової служби України

Національний університет державної податкової служби України, киевский справочник для родителей и детей

Посмотреть адрес на электронной карте Киева»

Україна, Київська обл., м.Ірпінь, вул.Карла Маркса 31
(04497) 57571; 56595; 60477
www.asta.edu.ua
admin@asta.edu.ua

Статус національний
Тип університет
Акредитація IV
Ліцензія АB №328823 від 13.07.2007 р.
Підпорядкованість Державна податкова служба України
Керівник ВНЗ ректор Мельник Петро Володимирович, доктор економічних наук, професор
Військова кафедра присутня
Дата заснування 1921 р.

Національний університет державної податкової служби України – вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, який здійснює підготовку бакалаврів, спеціалістів, магістрів. Національний університет є базовим навчальним закладом Державної податкової служби України.
Університет розташований на 23 га паркової зони за 25 км від Києва у мальовничому місті Ірпені.
Пройшовши славний шлях: технікум – коледж – інститут – академія – Національна академія – Національний університет, цей навчальний заклад із багаторічною історією став унікальним вищим навчальним закладом України початку третього тисячоліття.

Конференц-комплекс НУ ДПСУ
Враховуючи загальнодержавне і міжнародне визнання результатів діяльності університету, його вагомий внесок у розвиток національної освіти і науки, Указом Президента України від 10 травня 2007 року університету надано статус Національного.
На 6 факультетах: обліково-економічному, фінансів та банківської справи, економіки та оподаткування, юридичному, заочному, податкової міліції навчаються понад 12 тисяч юнаків та дівчат. Також у структурі університету функціонує кафедра військової підготовки. Філії заочного факультету діють у містах Житомир, Вінниця, Сімферополь, Сторожинець (Чернівецька обл.), Кам'янець-Подільський (Хмельницька обл.).
За час свого існування навчальний заклад підготував майже 60 тис. висококваліфікованих спеціалістів.

Корпус факультету податкової міліції
У структурі Національного університету ДПС України функціонує Київський фінансово-економічний коледж, інститут післядипломної освіти. Науково-дослідний інститут фінансового права та Науково-дослідний центр з проблем оподаткування.
В університеті великий педагогічний потенціал висококваліфікованих викладачів – 5 академіків, 65 докторів, 250 кандидатів наук, 63 професора і 176 доцентів.
Важливу роль у навчальному процесі відіграє бібліотека, книжковий фонд якої нараховує понад 350 тис. примірників.
Навчальний заклад має аспірантуру, докторантуру, спеціалізовані ради з підготовки кандидатів наук у галузі економіки та правознавства.
Університет очолює ректор Петро Володимирович Мельник, доктор економічних наук, професор, Заслужений економіст України. Автор понад 100 наукових праць, ряду монографій, підручників і навчальних посібників.

Головний корпус Університету
Основними напрямами наукової діяльності П.В. Мельника є проблеми економічного та правового забезпечення податкової політики держави.
П.В. Мельник нагороджений орденами "За заслуги" ІІІ та II ступенів, медаллю "За трудову відзнаку", за особливі заслуги перед українським народом – Почесною грамотою Верховної Ради України, нагрудним знаком ДПА України «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.
Завдяки своїй науковій та політичній далекоглядності П.В. Мельник вивів університет на рівень міжнародної співпраці. Налагоджено конструктивні наукові зв'язки з рядом міжнародних організацій, навчальних і наукових установ Росії, Франції, Іспанії, Польщі, США, Німеччини та інших країн.
У структурі університету функціонує наукове товариство студентів та курсантів. Учасники товариства неодноразово ставали переможцями всеукраїнських та міжнародних конференцій. Є серед них і іменні стипендіати. Вже стали традиційними Ірпінські міжнародні педагогічні читання.
Викладачі університету беруть участь у педагогічному експерименті з впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу. У ВНЗ діє координаційна рада, в функції якої входить супроводження й узагальнення результатів реалізації положень Болонської декларації.

Храм на території університету
В університеті створена відповідна матеріально-технічна база, яка включає сучасні навчальні корпуси, гуртожитки, спортивний комплекс з тренажерними залами, їдальні, молодіжні кафе, медико-санітарну частину, житловий комплекс для працівників та викладачів.
У 1999 році на території студентського містечка було споруджено осередок духовної освіти – Храм Святителя Миколая.
Університет відзначається демократичним устроєм життя студентів. У цьому напрямі працює Студентський парламент із широкими правами в організації навчання і побуту студентської молоді, її дозвілля, участі в громадському житті, науці, аматорській творчості, спортивних заходах тощо.
Культурно-мистецький центр "Сузір'я" Національного університету ДПС України – це 20 різножанрових творчих колективів та студій, це свято музики, поезії, танцю. Творчий колектив добре знають в Україні, а також у Польщі, Кіпрі, Німеччині, Іспанії, США, Канаді.
Відомі в усьому світі й спортсмени, які навчаються і виховуються в університеті. Серед студентів – 100 майстрів та кандидатів у майстри спорту, 20 майстрів спорту міжнародного класу, які є учасниками та призерами Олімпійських ігор, універсіад, чемпіонатів світу, Європи та України.
Вирує життя в Національному університеті ДПС України і навколо нього. Завітайте до нас, і ви відчуєте себе учасником цих стрімких і цікавих подій.

Автор: Валентина
Дата добавления: 2009-10-09
Просмотров: 19460
Место найдено по ключевым словам: , киевский справочник для родителей и детей

   

Комментарии

Автор: Виктория
Дата: 02.12.2009 00:00
Название учреждения, к которому относится комментарий: Университет налоговой службы
Оценка: 10
Возраст ребенка в период посещения: 17

Что понравилось: ЗДАНИЕ НОВОЕ, КРАСИВАЯ ПРИРОДА, ОЧЕНЬ ПРЕСТИЖНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ!!!!!!!
Что не понравилось: ЧТО НАХОДИТСЯ НЕ В САМОМ КИЕВЕ.

Добавить Ваш комментарий:

Введите сумму чисел с картинки

киевский семейный портал сайт для родителей и детей

загрузка...