Главная » Киевский справочник

Цирк "Кобзов"

Цирк "Кобзов"

Посмотреть адрес на электронной карте Киева»

м. Київ, проспект Генерала Ватутіна, 2-Т (територія ТРЦ “SkyMall”)
(099) 100 44 77, (098) 100 44 77, (093) 100 44 77
http://kobzov.ua/

У 1999 році завдяки власній енергії і цілеспрямованості, артист та адміністратор «Цирку на сцені» Микола Кобзов створює й очолює власний цирк-шапіто «Арена-Тріумф». Протягом наступних кількох років під його керівництвом були створенні ще кілька цирків-шапіто, а саме «Кураж», «Аллє», «Аншлаг», «Арлекін», «Трюк» і Цирк «Кобзов», котрий став флагманом циркового мистецтва в Україні. Сьогодні географія виступів цирків сягнула далеко за межі України.

У 2002 році створюється Всеукраїнська громадська організація «Циркова спілка Кобзова», президентом якої обраний і до сьогодні діючий, заслужений працівник культури України, номінант премії «Людина року 2006», талановитий організатор, артист, продюсер, режисер – Кобзов Микола Миколайович. Наразі спілка об’єднує 14 цирків-шапіто, понад п’ятсот індивідуальних членів-артистів і працівників різних циркових професій.

цирк кобзовЦирк «Кобзов» бере активну участь у організації і проведенні різних державних і міжнародних проектів, фестивалів, таких як: «Зоряна лагуна», «Золота лілія», «Сергієвські зорі», «Золоте перо», «Людина року» й багатьох інших. Вперше в Україні створює театралізоване естрадне-циркове шоу «Сьоме небо», «Цирк для дорослих», «Повітряне шоу із зірками» і інші творчі постановки.

У 2005 році за підтримки «Циркової спілки Кобзова»  виходить книга «Історія київського цирку» М. Рибакова. Цього ж року вперше у своїй історії «Цирк Кобзов» розпочинає гастролі, які проходять по сьогоднішній день.

Влітку того ж року принцеса Монако Стефанія, президент циркового фестивалю в Монте-Карло, вперше приїжджає до України та відвідує «Цирк Кобзов», у якому проходив відбір артистів для найвідоміших цирків світу.

Паровоз М. М. Золло

За ініціативою Миколи Кобзова відкривається єдиний в Україні  Музей циркового мистецтва.

2009 рік. Артисти «Циркової спілки Кобзов» дует Дмитро Григоров та Олеся Шульга завоювали найвищу нагороду на 33-му Міжнародному Фестивалі Циркового мистецтва у Монте-Карло.

У вересні артисти спілки посіли призові місця 11-му Міжнародному Фестивалі циркового мистецтва в Італії в місті Латіна.

Цирк «Кобзов» стає членом правління Европейскої Асоціації Цирків (ЕСА).

Також, цього року побачив світ перший цирковий журнал «Гастроль».

2010 рік. Микола Кобзов входить до складу журі найпрестижнішого Міжнародного Фестивалю Циркового мистецтва у Монте-Карло, а також стає членом журі Міжнародного Циркового Фестивалю в Будапешті.

Цього ж року вперше в Україну на гастролі Микола Кобзов привіз «Великий Китайський цирк».

Золотий трюк

2011 рік.  «Циркова спілка Кобзова» представляє перший Міжнародний фестиваль циркового мистецтва «Золотий трюк», який проходить щорічно і кожного разу підтверджує високий статус українського циркового мистецтва на світовому рівні.

Сьогодні  Цирк «Кобзов» внесений в книгу рекордів, як найбільший цирк України.

В перспективі грандіозні  плани нові захоплюючі проекти і незабутні враження.

Автор: админ
Дата добавления: 2015-11-02
Просмотров: 19397
Место найдено по ключевым словам: цирк

   

Комментарии

Добавить Ваш комментарий:

Введите сумму чисел с картинки

киевский семейный портал сайт для родителей и детей

загрузка...