Главная » Мир женщины » Мода и красота » Статьи про стиль и моду » Як виглядати бездоганно у спортивному костюмі

Як виглядати бездоганно у спортивному костюмі

Вже кілька років ми спостерігаємо поширення одягу XXL на подіумах, вулицях та в профілях Instagram. Зручні та вільні вбрання оверсайз були головними героями карантину, а спортивні костюми та толстовки створені для того, щоби стильно виглядати вдома. А «запозичувати» куртки, сорочки та футболки у бойфрендів, братів та батьків тепер стало для всіх нас модним проведенням часу.

Одним із предметів одягу, який найчастіше використовується в домашньому чи просто ультразручному контексті, є спортивний костюм оверсайз. Жіночий спортивний костюм - це супермодний одяг, що отримав визнання авторитетів та законодавців моди. Крім того, це практичний і зручний одяг, він пропонує різні комбінації та безліч несподіваних вау-ефектів в залежності від тканин і обробки. Багато хто хотів би знати, як створити ідеальні об'ємні образи, не ризикуючи виглядати неохайно. Хочете знати, як це зробити? Читайте далі.

Спортивний костюм складається з двох частин: вехньої та нижньої. Щоб виглядати стильно, необхідно носити їх разом, як і задумав дизайнер, який їх створював. Ще одна порада: коли настане час прати, покладіть дві речі разом в одне завантаження, щоб уникнути можливої зміни кольору. Що стосується вибору кольорів, то універсальним є вибір нейтральних, сірих, бежевих та подібних до них кольорів, що абсолютно не виключає поєднання з синім, темно-сірим або чорним.

Під час карантину ми експериментували з одягом оверсайз, якого, як ми думали, ніколи не одягнемо. Серед них максі-костюми, широкі джоггери та толстовки. Щоб знову носити їх стильно, просто пограйте з аксесуарами: масивні кросівки, яскраві шкарпетки, намиста та сумки з ланцюжками.

Вибір потрібної тканини не очевидний. Гарний костюм із вовни або бавовняного флісу набагато шикарніший, ніж комбінезон зі 100% поліестеру з тих напіввідбивних і блискучих матеріалів, які завжди справляють враження, що якщо піднести до них сірник, будинок вибухне. Жіночий спортивний костюм із синелі та оксамиту, що облягає фігуру з приталеною посадкою, підійде, якщо хочете почуватися вільно і зухвало, але водночас жіночно. Якщо ж вам подобається стиль хіп-хопу, ви можете купити класичний жіночий спортивний костюм у комплекті з відповідною толстовкою та мішкуватими штанами. Ви можете купити гарний зимовий жіночий комбінезон на сайті, більш теплий і зручний, або легкі та ненав'язливі варіанти з бавовни та шифону, прикрашені стразами, блискітками та паєтками – варіантів безліч!

Тон на тон у разі костюмів працює дуже добре. Якщо ви хочете виглядати трохи шикарніше, відмовтеся від пуховика і віддайте перевагу пальтові або ще одному вовняному светру. Ви можете, якщо хочете, додати трохи кольору, наприклад, шарф або сумку.


Якщо і є одна деталь, яка одразу робить одяг оверсайз, то це максі-плечі. Спадщина легендарних вісімдесятих - такий нюанс популярний на куртках, блейзерах, а також на пальто оверсайз. Квадратна та вільна лінія дуже модна: щоб поєднуватися з курткою або пальтом оверсайз, уникаючи ефекту «коробки», просто поєднуйте їх зі спортивними костюмами прямого та чіткого крою. Контраст розкішний, а також улюблений інфлюенсерами!

Для бездоганного образу оверсайз зупиніться на широких і м'яких моделях сумок і армійських черевиках з масивною підошвою - вони ідеально підходять для додаткового стилю. Кращі гламурні жіночі спортивні костюми можна поєднувати із розкішними кросівками streetwear, справжніми перлинами на ногах.

Спортивний костюм - це улюблена річ динамічної жінки, яка шукає стиль, практичність та комфорт: він може врятувати найнапруженіший день, проведений між соціальними та сімейними зобов'язаннями.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Як виглядати бездоганно у спортивному костюмі» на Форуме


27.01.2023  2693 одяг

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...