Главная » Мир женщины » Мода и красота » Уход за телом » Депіляція: які професійні засоби та допоміжні матеріали знадобляться для проведення процедури?

Депіляція: які професійні засоби та допоміжні матеріали знадобляться для проведення процедури?

Для багатьох сучасних жінок депіляція стала повсякденною і обов'язковою процедурою, яка допомагає позбутися небажаного волосся, отримати гладеньку шкіру на ногах, лінії бікіні та інших ділянках тіла. При цьому не слід забувати про те, що депіляція - це досить виснажливий процес, який потребує особливих знань, навичок та професійних засобів. Саме від їхньої якості залежатиме ефект від процедури. 

Не слід купувати засоби для депіляції у першому ліпшому магазині, не впевнившись в їхній якості. Особливо це стосується жінок, які мають чутливу, схильну до подразнень шкіру. Для того, щоб правильно і результативно провести процедуру та позбавитися від зайвого волосся, слід застосовувати лише перевірені методики та безпечні інструменти. Купити все для депіляції воском можна тут. 

Що потрібно для депіляції?

Сучасний ринок пропонує безліч різних засобів для видалення волосся з тіла, які можуть використовуватися, як в салонах краси професійними майстрами, так і в домашніх умовах. Для виконання процедури депіляції вам знадобляться такі засоби:

  • Гарячий віск. Допомагає позбутися від небажаного волосся на різних ділянках тіла, в т.ч. на чутливих і ніжних (пахви, зона бікіні, обличчя). Він чудово справляється з жорсткими волосками, надовго позбавляючи від небажаної рослинності. Завдяки антисептичним властивостям гарячий віск допомагає захистити шкіру від подразнень. До його складу входять: рослинні олії, ефірні масла, фруктові компоненти тощо. 

  • Дерев’яний шпатель. Дозволяє рівномірно нанести та розподілити віск на поверхні шкіри. Використовується для відбирання потрібної кількості воску в іншу, стерильну, ємність. Використання шпателю дозволяє пришвидшити роботу та зменшити витрати воску та цукрової пасти. 

  • Смужки для депіляції. Відрізняються розмірами та товщиною. Смужки слід обирати з урахуванням типу шкіри. Існують різні варіанти в залежності від зони застосування: для видалення волосся на руках, ногах, на обличчі або в області бікіні. 


  • Воскоплав. Це прилад, що розігріває віск до певної температури. Переваги його використання очевидні: швидкість нагрівання воску, компактні та зручні розміри, економне енергоспоживання, можливість тривалого застосування, доступна ціна.

  • Лосьйон перед депіляцією. Підсушує та знежирює шкіру, забезпечує краще зчеплення воску з волосками, запобігає появі подразнень та почервонінь під час процедури, заспокоює шкіру.

  • Лосьйон після депіляції. Призначений для дбайливого очищення шкіри та видалення залишків воску. Сприяє зволоженню та пом'якшенню, приємно охолоджує шкіру, забезпечує ефективний результат воскової депіляції.

Довготривалий ефект та неймовірна результативність депіляції перетворила цю процедуру на головний тренд останніх років, а доступні ціни на всі необхідні засоби та обладнання тільки додали їй популярності серед широкого кола жінок. 

Як зробити процедуру депіляції менш болісною?

Якими б безпечними та ефективними не були сучасні матеріали для депіляції, варто розуміти, що видалення волосся – це стрес для шкіри. Тому її потрібно попередньо добре підготувати, а потім обробити спеціальними засобами: гелями, лосьйонами, бальзамами, кремами, тальками, оліями тощо. Також рекомендується обробити шкіру після процедури концентратами, що уповільнюють ріст волосся і запобігають його вростанню.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Депіляція: які професійні засоби та допоміжні матеріали знадобляться для проведення процедури?» на Форуме


26.08.2022  2684 депиляция

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...