Главная » Малыши от 1 до 3 лет » Уход за ребенком от 1 до 3 » Родительские покупки » Як підібрати взуття для дитини?

Як підібрати взуття для дитини?

Ступні впливають на суглоби, хребет та інші важливі частини тіла людини. Тому у будь-якому віці необхідно використовувати зручне взуття. Вимоги до дитячого взуття є ще вищими, ніж до цієї продукції для дорослих. Адже стопи малюків дуже ніжні та постійно ростуть. Тому до вибору черевиків та іншої взуттєвої продукції для дитини потрібно підходити дуже серйозно.

Що враховувати, підбираючи дитяче взуття? 

Сьогодні можна знайти взуттєві вироби для малюків у будь-якому ціновому сегменті та з різним дизайном. Придбати цю продукцію можна у будь-якому місті. Якщо ви бажаєте купити якісний товар у Києві, то можна скористатися сервісом OLX. Дитяче взуття Київ пропонує на сайті у великому асортименті і вам залишиться тільки вибрати підходящу модель із запропонованого списку. Варто врахувати, що починати носити черевики діти можуть не відразу, а з 10-ти або 12-місячного віку.

Вимірювання довжини стопи        

Взуття буде зручним лише при правильному виборі розміру. Тому перед покупкою цих виробів необхідно правильно виміряти стопи малюка. Вимірюють відстань від кінця великого пальця до найбільш виступаючої частини п'яти. Вимірювання потрібно робити для обох ніг. Іноді стопи трохи відрізняються за довжиною. Правильною буде більша довжина стопи. Ноги дитини постійно ростуть, тому краще купувати модель на 1 розмір більше. Особливо якщо йдеться про зимові черевики.

Матеріал та інші аспекти вибору               

Традиційно вважається, що найкращий варіант дитячого взуття – моделі з натуральної шкіри. Це дійсно так. Але такі вироби досить дорогі. В наш час з'явилася хороша альтернатива – взуттєві вироби із мембранного синтетичного матеріалу. Така продукція має наступні переваги:

  • менша вага;


  • пропускає повітря;

  • не промокає;

  • добре зберігає тепло.

Також ці вироби з технологічного матеріалу відрізняються довговічністю та мають привабливу ціну. Підошва повинна мати такі властивості як еластичність і міцність. Передня частина взуття повинна бути досить широкою і округлою, а застібки простими і зручними. Задник обов'язково має бути жорстким.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Як підібрати взуття для дитини? » на Форуме


23.02.2022  2692 взуття, обувь

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...