Главная » Мир женщины » Мода и красота » Макияж и косметика » Туш для вій L'oreal Paris Bambi Eye False Lash

Туш для вій L'oreal Paris Bambi Eye False Lash

Французький косметичний бренд створив унікальну туш для вій L'oreal Paris Bambi Eye False Lash, використовуючи яку, можна досягти неймовірного ефекту, отримати розкішні, густі та подовжені вії, щоб ваші очі стали неймовірно виразними та привабливими, як у відомого оленятка Бембі із однойменного мультфільму Уолта Діснея. Підкорюйте оточуючих з першого погляду, обираючи сучасну та якісну косметику. 

Чому варто вибрати саме Bambi Eye False Lash

Інноваційна туш для вій Bambi Eye False Lash має безліч переваг перед аналогічними продуктами:

  • Ніжна тануча текстура. Кремова консистенція рівномірно розподіляється по волосках, покриваючи їх дихаючим шаром та надаючи об'єму і візуального збільшення густоти. 

  • Зручна щіточка. Аплікатор з щетинками різної довжини дозволяє наносити засіб, запобігаючи склеюванню вій, пофарбувати навіть важкодоступні ділянки у кутиках очей, де волоски найкоротші та найтонші. 

  • Унікальна формула. В складі продукту містяться зволожуючі та поживні компоненти, рослинні олії, пантенол та натуральний бджолиний віск, завдяки чому засіб забезпечує не лише декоративний ефект, але й повноцінний догляд. 

  • Безпечний склад. Продукт не містить агресивних компонентів, тому не подразнює навіть чутливі очі, не викликає алергічних реакцій. 

  • Відмінна стійкість. Засіб тримається на віях протягом дня, не збираючись в грудочки, не розмазуючись та не осипаючись — макіяж виглядатиме свіжим з ранку до вечора. 


  • Бездоганний вигляд. Туш забезпечує одразу три ефекти — подовження, підкручення, та надання об’єму, завдяки яким погляд набуває максимальної виразності та привабливості.

Кращі парфумерні бренди з Європи на сайті магазина eZebra

Наш онлайн магазин пропонує придбати оригінальну косметику французького бренду L’Oreal та інших відомих торгових марок за привабливими цінами.
В асортименті представлено різноманітні засоби для декоративного макіяжу, догляду за обличчям, тілом та волоссям, аксесуари та інші продукти для всієї родини відмінної якості.  

Каталог містить продукцію різних цінових сегментів: від бюджетних товарів масс-маркету, до преміальної професійної косметики, щоб виглядати неповторно та почуватися впевнено могла кожна дівчина, незалежно від рівня її доходу. 

Онлайн шопінг ще ніколи не був таким зручним та вигідним. Пошук необхідних товарів можна здійснити використовуючи вбудовані фільтри та детальні описи продукції, а в розділі розпродажу представлені найбільш вигідні пропозиції з максимальними знижками. 

Завдяки швидкій доставці робити покупки можна не виходячи з дому, і протягом кількох днів отримати їх в офісі компанії перевізника (в будь-якому регіоні України) або від кур'єра (у Києві).

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Туш для вій L'oreal Paris Bambi Eye False Lash» на Форуме


15.06.2020  2706 тушь

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...