Главная » Наш Киев

Топ кращих страв з доставкою

Сучасні реалії дають необмежені можливості для справжніх гурманів. Кожен може замовити доставку піци в Одесі, посмакувати суші та ролами або спробувати щось абсолютно нове. Доставка сьогодні — це чудова змога не тільки не витрачати час на приготування улюблених страв, а й зібрати друзів або влаштувати повноцінну вечірку. Щоб вечір точно пройшов смачно, пропонуємо підбірку страв для доставки.

3 кращі страви для доставки сьогодні

В різноманітті представлена не лише італійська або японська кухня. В Одесі чимало ресторанів пропонують страви різного типу. Відповідно кожен зможе знайти щось, що на 100% відповідає його смаковим вподобанням. В окремій підбірці зібрали 3 кращі стави, які ідеально підходять для доставки, незалежно від приводу та компанії.

Справжня італійська піца

Піца все ще залишається однією з найпопулярніших страв для доставки додому. Якщо обрати ресторан HellBoy, вибір варіацій піци стає безмежним. Особливий попит мають наступні різновиди:

 

  • “Пепероні” — справжня класика з пікантними ковбасками;
  • “Карбонара” — бекон та ніжний соус створюють неймовірне поєднання;
  • “4 Сири” — моцарела, Дор Блю, чедер слайс, фета та вершковий соус

 

На цьому різноманіття не завершується. Однозначно спробувати також варто піцу з такими смаками: “Дракаріс”, “Капітан Америка” та “Holy Cheese”. Водночас вони ідеально підходять для доставки. Обирати піцу варто з урахуванням особистих смаків.

Суші та роли

Японська кухня надійно закріпилась серед одеситів й популярність ролів чітке тому підтвердження. Який би не був обраний ресторан, в його меню вдасться знайти будь-які варіації ролів та суші. Це може бути звична для багатьох класика, як, наприклад, “Філадельфія із лососем” або “Каліфорнія” з ікрою тобіко, так і оригінальні смаки.

 

Чого тільки вартує футомакі з хрумкою креветкою в темпурі або запечений рол з крабовим міксом та угрем. Кожен рол унікальний й в першу чергу це проявляється в його начинці. Як головний інгредієнт для ролів та суші може використовуватися лосось, креветка, крабовий мікс, вугор, тунець — це дозволяє насолодитися різноманіттям смаків.

Бургери та закуски

Хіба можна встояти перед хрумкою булочкою, соковитою котлетою та слайсами сиру, що так тягнуться з кожним укусом. Бургери — це універсальна страва, що передбачає чимало варіацій. Ось тільки кілька з них, які однозначно варто спробувати кожному:

 

  • яловича котлета з карамелізованою цибулею, беконом та соусом блю-чіз;
  • яловича котлета у поєднанні з чедером, моцарелою, маринованим огірком;
  • куряча котлета з беконом, томатами, сиром та соусом BBQ.

 

Доповненням до будь-якого бургера можуть стати різноманітні закуски. Наприклад, картопля фрі із сирним соусом або крильця в пікантному соусі. Ресторан HellBoy пропонує повноцінні комбо-набори, якщо не вдалось зупинити вибір лише на одній страві для доставки.

 

Яка б не була обрана страва для доставки, приділити увагу варто й ресторану. Це один з секретів того, що вдасться сповна насолодитися смаколиками та приємно провести вечір у компанії друзів або близьких.

16.06.2024 10629

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...