Главная » Наш Киев

Пролонгатор - що це, які бувать види, як вибрати

За даними сексолога E. W. Corty, чоловікам для досягнення оргазму достатньо приблизно 3 хвилин активних фрикцій, тоді як жінкам для повноцінної стимуляції потрібно від 7 до 10 хвилин. Саме через це секс нерідко закінчується передчасною еякуляцією у чоловіка.

Але наука не стоїть на місці та пропонує ефективні засоби для продовження статевого акту. Вони якраз і називаються "пролонгатори для чоловіків".

Що ж таке пролонгатор

Пролонгатори - це спеціально розроблені засоби для продовження статевого акту. Принцип їхньої дії заснований на зниженні чутливості ерогенних зон чоловічого статевого члена (пеніса). Завдяки цьому для досягнення еякуляції потрібен більш тривалий час активних фрикцій. Якщо в нормі це всього 3 хвилини, то із застосуванням пролонгатора подовжити секс можна і до 20-30 хвилин без особливих складнощів. І головне: дієвість таких засобів доведена як наукою, так і відгуками покупців!

У якому вигляді випускаються

Пролонгатори випускають у таких формах:

  • Креми. На жировій основі, починають діяти приблизно через 10-15 хвилин після нанесення.
  • Гелі-пролонгатори. Не мають жирної основи, вбираються швидше, не залишають плям на постільній білизні або одязі.
  • Спреї-пролонгатори. Найпопулярніший і найзручніший варіант. До засобу не доведеться торкатися руками, не потрібно використовувати рукавички та інші аксесуари. Спрей наноситься безпосередньо на статевий член перед сексом. Вбирається практично миттєво.
  • Таблетки. Зручний варіант, але є протипоказання до їх застосування, тому перед використанням потрібно проконсультуватися з лікарем. З обережністю слід застосовувати за наявності хронічних захворювань серцево-судинної та ендокринної систем.

Який принцип дії пролонгаторів

Принцип дії всіх пролонгаторів для чоловіків практично однаковий: вони чинять місцевий анестезувальний ефект, знижуючи чутливість ерогенних зон статевого члена, завдяки чому і досягається продовження статевого акту. Чутливість знижується незначно, тому приємні відчуття чоловік під час сексу отримує повною мірою, як і його партнер.

Існують ще препарати, які впливають на "центр задоволення" головного мозку, тобто пригнічують вивільнення дофаміну. Але такі засоби використовуються тільки в крайніх випадках, і продаються вони виключно за рецептом від лікаря. У них - багато побічних ефектів, чоловік з ними отримує набагато менше задоволення, а часом і зовсім не може досягти кульмінації.

Тому спреї-пролонгатори, мазі та гелі з місцевим анестезуючим ефектом - оптимальний варіант для чоловіків, які не мають проблем з еректильною функцією, але водночас хочуть доставити і собі, і своїй партнерці максимум задоволення.

Як вибрати пролонгатор

Принцип дії всіх пролонгаторів у формі мазі, гелю або спрею - практично однаковий. Тож вибирати можна, спираючись на власні уподобання. Якщо чоловік не бажає розповідати про "секрет" своїй партнерці, рекомендується використовувати спрей-пролонгатор: його можна нанести непомітно, у нього відсутній аромат. А ось гелі та мазі нерідко мають у складі ароматичні композиції, тож приховано їх нанести складніше.

Як використовувати пролонгатори

Разом із пролонгатором обов'язково постачається інструкція: слід керуватися нею.

Універсальний варіант застосування:

  1. За 5-10 хвилин до статевого акту нанести 1-2 краплі засобу на статевий член.
  2. Гель або мазь розмазати рукою, приділяючи особливу увагу ділянці слизової (головка, вуздечка), а також основі (біля мошонки).
  3. Руки після цього ретельно вимити.
  4. Одягти презерватив.

Спрей розтирати не потрібно. Але наносити його необхідно саме на слизову оболонку, голівку та вуздечку пеніса: саме там розташовані чутливі зони пеніса, стимуляція яких і викликає еякуляцію.

Чи можна використовувати з презервативами

Пролонгатори рекомендується використовувати з презервативами, щоб анестезуючий ефект не поширювався на партнера. Ось тільки слід віддавати перевагу латексним, у яких застосовується мастило на водній основі: вони не вступають у реакцію з компонентами пролонгувального засобу.

Топ-3 пролонгаторів

Спрей пролонгатор Pjur MED Prolong Spray

Спрей пролонгатор Pjur MED Prolong Spray

Спрей-пролонгатор для продовження статевого акту. Буде потрібно всього одне розприскування, діє вже через 1-3 хвилини після нанесення. Анестезуючий ефект досягається завдяки поєднанню екстрактів м'яти перцевої і дубильної кислоти. На натуральній основі, аромат схожий зі звичайним гелем для душу.

Пролонгатор для чоловіків Intt Lasts

Пролонгатор для чоловіків Intt Lasts

Гель з екстрактом гвоздики та м'яти перцевої. Досить густий, тому вбирається поступово. Ефект триває приблизно 30-45 хвилин. Має легкий м'ятний аромат, але зовсім не різкий, тож не викличе у партнерки жодних підозр. Для зручності нанесення має дозатор: 1 натискання дає рівно 1 краплю, чого якраз і вистачає на статевий акт.

Пролонгатор System JO Prolonger Spray with Benzocaine

Пролонгатор System JO Prolonger Spray with Benzocaine System JO Prolonger Spray with Benzocaine

Спрей для пролонгації, у складі якого є бензокаїн: це один із найпоширеніших і найбезпечніших анестетиків. Діє миттєво, ефект зберігається протягом 20-30 хвилин. Допускається повторне застосування. Без запаху, не залишає слідів, сумісний з латексними презервативами. Наносити рекомендується на головку, вуздечку, а також на основу члена безпосередньо перед мошонкою. Стандартне дозування - 3 натискання.

Де купити якісний пролонгатор

Пролонгатори - популярна категорія товарів, але на споживчому ринку часто зустрічаються їхні підробки. Тому купувати такі засоби слід тільки в перевірених секс-шопах.

Переходьте в розділ Пролонгатори і обирайте собі той, що підходить Вам за формою випуску, складом та ціною.

26.04.2024 220

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...