Главная » Наш Киев

Готель у стилі лофт в самому центрі Львова: чому його обирають для бізнесу

Львів вражає своїх відвідувачів унікальною атмосферою, глибокою історією та красою, що панують скрізь навколо. Якщо під час вашої подорожі приємні емоції подарують не тільки прогулянки містом, але й високоякісний сервіс готелю, в якому ви зможете відновити сили – поїздка надовго запам’ятається та подарує натхнення. На сайті https://loft7.com.ua/ ви можете забронювати номер дуже просто: для цього всього-на-всього потрібно обрати дату, потрібний номер, залишити дані та отримати підтвердження. 

Атмосфера готелю 

Прогулюючись Львовом, ви зустрінете на вулицях багато будівель у готичному стилі, які створюють навколо містичну та глибоку атмосферу. Теж саме ви зможете відчути у готелі LOFT7, де на вас чекатиме унікальний інтер’єр, зроблений у промисловому стилі з ноткою вишуканого смаку та дорожнечі. Типово для промислових приміщень, лофт використовує високі стелі, що надає відчуття вільного простору: це допоможе вам відчути себе спокійно на вдихнути повною груддю. Відкритий план, просторові кімнати, вишуканий мінімалізм, збагачений природним світлом – ідеальна комбінація для справжнього відпочинку. 

Простір готелю: ділова комунікація 

Відвідування готелю LOFT7 зможе не тільки подарувати релаксацію та відпочинок, але й дозволити провести час з користю. Тут ви зможете водночас проводити ділові зустрічі не виходячи з готелю, а також вести цілі великі конференції, на які можливо запросити до 55 осіб. Дозвольте собі розкрити творчий потенціал та провести час продуктивно. Для вас доступні наступні приміщення: 

  • Великий конференц зал – це ідеальне місце для проведення масштабних тренінгів, виступів, презентацій тощо. Загальна площа залу складає 70 квадратних метрів, які будуть у вашому розпорядженні. Зала також виконана у стилі лофт, де все буде навколо говорити про витончений стиль та гарний смак. Ви зможете орендувати залу від одного дня до місяця в залежності від вашого розкладу та отримати максимум від перебування у місті. Провести все на вищому рівні вам дозволить сучасне обладнання, яке буде у доступі для вас, а саме: високошвидкісний інтернет, сучасний проектор, професійний звук, радіомікрофон або мікрофон-петличка, фліпчарт, великий моторизований екран. 
  • Середній конференц зал стає чудовим варіантом для ділових зустрічей з обмеженням до 20 осіб. Цей зал площею у 25 квадратних метрів обладнаний всіма відповідними для проведення успішної зустрічі інтерактивними елементами. Звісно, крім технологічної зручності, ви та ваші колеги гарантовано зможете насолодитися сучасним дизайном та продуктивною атмосферою.
  • Кімната для переговорів. Для невеликої планової зустрічі з членами вашої команди, оберіть кімнату для переговорів, де вона зможе пройти в комфортній, дружній атмосфері. Знімайте кімнату на потрібну кількість днів та створіть на свою команду приємне враження, яке буде говорити про ваш стиль та смак. 

Чому саме відвідувачі міста обирають готель LOFT7 для влаштування переговорів? Все дуже просто – розташування в центрі міста, зручність пошуку, ідеально сплановане середовище викликатимуть лише позитивні враження від комунікації та події загалом. Розташований в історичному центрі Львова, готель пропонує безкоштовний паркінг до 50 автомобілів та ресторан з панорамою 360 у саме серце міста. 

05.03.2024 219

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...