Главная » Наш Киев

На Київщині побудують сучасний комплекс із переробки відходів

На Київщині побудують сучасний комплекс із переробки відходів. Допомагатиме із будівництвом системи управління відходами міжнародна компанія Miyamoto International.

Про це повідомив голова КОДА Руслан Кравченко у Facebook.

Наміри будівництва обговорили під час зустрічі із генеральним директором Miyamoto International, доктором Хідекі "Кіт" Міямото. Такий проект вже впроваджується компанією в Україні за кошти міжнародних донорів, але потребує вдосконалення й подальшої деталізації.

Miyamoto International володіє експертизою з гуманітарного відновлення після стихійних лих, військових конфліктів та катастроф. Крім того, компанія має офіційні представництва у 27 країнах світу та є партнером Світового банку, USAID та більшості агентств ООН.

Київщина дійсно зацікавлена в належній організації алгоритму ідентифікації, збору та утилізації відходів руйнації. Це – важливий етап відновлення, яке зараз активно відбувається у регіоні.

Наголошується, що після демонтажу зруйнованих окупантами будівель, в містах та селах залишається багато відходів. Тому необхідно налагодити їхню переробку сучасними методами для повторного використання.

20.10.2023 10818

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...