Главная » Наш Киев

Осінні тури з Бухареста до Єгипту з дітьми

Знайдіть цієї осені кілька днів для відпустки у сонячному осінньому Єгипті. Море +27°С, немає спеки та вітру, увечері приємна прохолода, сезон манго та фініків. Вигідні тури з Бухареста в Єгипет купити онлайн з будь-якої точки України та Східної Європи просто на сайті турагенції АНЕКС Тур.

Як організовано пакетні тури до Єгипту з Бухареста для українських туристів

В онлайн каталозі турагенції АНЕКС Тур за допомогою системи фільтрів легко вибрати вигідні путівки з проживанням у готелях все включено на узбережжі Червоного моря. У ціну туру входить авіапереліт з Бухареста в Шарм ель Шейх або Хургаду, трансфер в готелі, туристична страховка.

Як дістатися до аеропорту в Бухаресті для вильоту в Єгипет

У Бухаресті два міжнародні аеропорти, обидва розташовані на північ від столиці Румунії. Точна інформація про дату, час і точку вильоту вказана в описі туру. З Києва є прямий поїзд. З Чернівців зручно добиратися власним авто або з пересадкою на поїзд Сучава-Бухарест. З боку Закарпаття від найближчого до Солотвино румунського містечка Сігету Мармарія ходить нічний поїзд до Бухаресту. З Одеси регулярно вирушають автобуси.

Які готелі Єгипту варто вибирати для осінньої відпустки

До весняного вітру хамсин кілька місяців можна сміливо вибирати готель у будь-якій бухті Єгипту. У картці тур є опис готелю: територія, близькість пляжу, кількість басейнів та ресторанів.

Найкращий вибір концепції харчування для відпустки в Єгипті:

  • FB – триразове харчування;

  • AI триразове харчування із місцевим алкоголем;

  • UAI – харчування 24/7 з напоями та морозивом.

Чудово, якщо на пляжі є бар готелю з напоями та снеками. Ще краще, якщо на пляжі в обід шведський стіл для гостей готелю.

Зверніть увагу на опис пляжу:

  • піщані з пологим входом у воду для малюків у Хургаді, Сафазі, Сахл Хашиш, Сома Бей, Наама Бей, Шарм Ель Майя;

  • готелі домашні рифи шукайте в Хадабе, Шаркс Бей, Набк, Ель Гуне, в центральній частині Хургади, Макаді Бей. Марса Алам;

  • у багатьох готелів доступ до зони купання виключно по понтону, стаціонарному або плавучому, можна перевірити на фотографіях.

Не варто шукати путівки виключно до п'ятизіркового готелю. У Єгипті багато четвірок розташовані на першій лінії моря, мають розкішні пляжі та домашні рифи.

Найкращі осінні розваги в Єгипті

Скарби Червоного моря – головний туристичний магніт. Любителі снорклінгу і дайвінгу вирушають оглядати коралові сади в заповіднику Рас Мохаммед, на райських островах Хургади, Марса Алам та Ель Гуні.

До Дахаба за стабільним вітром вирушають кайтсерфери, а за екстремальним зануренням у Блакитну Діру – фрідайвери. З Сома Бей туристів везуть відпочивати на острів Утопія та до морського заповідника Шарм ель Нага. Сім'ям із дітьми варто звернути увагу на Макаді Бей: найбільший аквапарк Єгипту, експозиція Міні-Єгипет, дельфінарій, поїздки на катерах із прозорим дном до рифу Абу Хашиш. У Хадабі розташований найкращий аквапарк Шарм ель Шейха.

Осінні екскурсії до скарбів фараонів

Цієї осені починає роботу новий Великий Каїрський музей, до якого помпезно перевезли мумії фараонів Стародавнього Царства. Восени зручно оглядати піраміди та Сфінкса, милуватися світломузичним Шоу Пірамід, відвідувати села бедуїнів та східні ринки. Вдалий час для прогулянок Долиною царів та Алеї Сфінксів Луксора, між колонами Карнака і храму Хатшепсут.

Гарячі тури до Єгипту з вильотом з Бухареста – чудовий варіант відпустки та осінніх канікул. Місця на чартерах обмежені.

13.09.2023 10541 тур

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...