Главная » Наш Киев

Троянди, які допоможуть виразити почуття

Найкращим проявом кохання завжди були ніжні троянди https://shop.camellia.ua/catalog/cat-1/rose. Вони допоможуть висловити свої надії, сподівання. Букет з цими квітами промовистий ніж тисяча слів. 

Особливості вибору троянд за кольором

Розгляньмо, які кольори що символізують:

  1. Блакитні це загадковість та таємничість, вони підійдуть дуже неординарній людині. Їх можна подарувати тому, до кого не так просто підступитись, хто зазвичай не висловлює свої почуття відкрито. Такий відтінок був створений завдяки селекціонерам, спершу це були просто рожеві пелюстки.
  2. Якщо ви розлучаєтесь, але залишаєтесь добрими друзями, подаруйте чайні троянди. Вони нагадають про добрі та приємні спогади із подружнього життя. У цьому випадку, кольори можуть бути будь-які.
  3. Білі це символ невинності та цноти, даруючи їх, ви висловите своє захоплення небесною красою та чистотою своєї коханої. Вони означають вічне та досконале кохання, яке не пройде ніколи, це пристрасть, але особлива. Тому ці квіти часто використовують для весільних букетів.
  4. Дуже оригінальними є зелені бутони, вони не так давно стали популярними. Означають щедрість та багатство, символ родючості та плодовитості. Підходять людям, які створюють свій бізнес та йдуть до своєї мети. Проте кохання ними не висловлюють, а яскраво розповідають про сильні ревнощі.
  5. Червоні це справжня всепоглинаюча пристрасть, але не без сильного кохання. Саме їх дарують у День закоханих. Підійдуть дружині або коханій дівчині, не рекомендується дарувати колегам, подругам, всім тим, до кого ви не відчуваєте романтики.
  6. Персикові будуть доречними до будь-якої події, це символ стриманості, аристократизму, гарних манер. Підійдуть як для прояву ніжних почуттів, так і для прояву вдячності, дружби, гарного відношення. Ними часто прикрашають святкові столи або арки.
  7. Виразити піклування можна за допомогою жовтих троянд. Вони означають волелюбність та силу, це часті гості на особливих святах. Це прекрасний подарунок для того, щоб попросити пробачення, помиритися.

Як правильно доглядати за зрізаними трояндами

Для того, щоб квіти довго стояли у вазі та не псувались, треба знати прості правила:

  • Перед тим як ставити букет у воду, зріжте знизу усі колючки та листя, завдяки цьому, не розпочнеться процес гниття.
  • Рідина повинна бути завжди холодною, особливо у літню пору року. Туди можна додати буру, селітру або аспірин.
  • Не розміщайте вазу на протягах або під сонячним промінням, також оминайте місця, де стоять цитрусові фрукти.
  • Кожен день обприскуйте пелюстки, так вони довше будуть свіжими, але не попадайте у центр самого бутону.

03.05.2023 10571 троянда, роза

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...