Главная » Наш Киев

Жіночі туфлі – основа основ стилю

У жінки не буває забагато туфель, хоч їх буде безліч. Особливо з настанням весняної погоди та настрою, коли хочеться вирізнятися та сяяти з-поміж інших дівчат та жінок.

Туфлі жіночі увійшли до базового гардеробу кожної дівчини та жінки, за допомогою їх можна впевнено себе почувати та бути у гарному настрої, а також це елемент від якого залежить завершеність усього образу.

Різноманіття жіночих туфель та їх призначення

Існує безліч видів туфель: на підборах, на суцільній підошві, на високій або низькій платформі. У такому виді взуття можна ходити куди завгодно, як-от: на роботу, на зустрічі зі знайомими та друзями, на побачення з хлопцем, у кафе, у кіно, в університет або навіть на прогулянки містом.

Які ж існують моделі?

  • Класичні туфлі. Це основа будь-якого аутфіту жінок різного віку. За допомогою такого взуття всі будуть знати, що у володарки бездоганний смак. Перш за все, вибираючи їх, потрібно пам’ятати про зручну колодку, бо у них леді проводять майже увесь день. Гарні, прості та елегантні туфлі є у кожної, тому поєднувати можна з будь-чим (з платтям, зі спідницею, з брюками або костюмом), окрім спортивного стилю.

  • Туфлі на підборах. Вони бувають різноманітних кольорів та фасонів. Найбільш популярні туфлі з цього виду це безумовно – туфлі-човники. У них низьких виріз, загострений мисок та тоненька шпилька. Їх можна вдягати під сукню або костюм на будь-які романтичні чи офісні події, або ж на кожен день.

  • Туфлі на платформі. Більш за все таке взуття носять ті жінки, яким складно носити класичні туфлі або на підборах. Вони на рівній платформі, тому впевнено можна поєднувати з брюками, спідницями-міді та комбінезонами.

  • Відкриті туфлі. Такий вид взуття зустрічається не часто, бо незвично, але це стильно і жінки хочуть виділитися з-поміж інших.

  •  Туфлі-балетки. Вони підходять до всіх образів будь-куди, бо зручні та комфортні на плоскій підошві з глибоким вирізом та у них закруглена форма носа.

Якщо у Вас є вкорочені штани, і Ви не знаєте з чим їх вдягати, то ідеально підходять туфлі-балетки. Відкрите взуття стане гарним доповненням до сукні або спідниці з легкої тканини. А якщо у вас є сукня зі щільної тканини або спідниця, або костюм, то можна вдягнути туфлі-човники або туфлі на платформі. Так, за їх допомогою Ви зробити образ завершеним та неперевершеним. На роботу до офісного елегантного костюму найкращим доповненням є класичні туфлі, навіть у класичному чорному кольорі.

Правильний нагляд за туфлями

Для різних видів матеріалів (шкіри, замші або інших) правила догляду відрізняються. Тому потрібно пам’ятати про те, що є спеціальні засоби для чищення Вашого улюбленого взуття, але не забувайте про матеріал верху та колір.

Пам’ятка догляду за взуттям:

  • Як приходите додому, то відразу протирайте туфлі від пилу, дрібного бруду сухою серветкою.

  • Якщо ж сильне забруднення, то вологою серветкою або ганчіркою. Спочатку мийте підбори, наступний крок – підошва, а вже потім верх. Щоб не залишати взуття вологим, бо буде тоді довше сохнути, тоді протріть м’якою та сухою серветкою.

  • Після усунення бруду натріть верх тонким шаром крему, але пам’ятайте про колір.  Крем можна вибрати під чорне взуття – чорний, а під інші кольори – прозорий.

  • Не сушіть туфлі на батареях, за допомогою фену з гарячим повітрям, бо це зашкодить Вашому взуттю.

Тож, підбирайте та доглядайте жіночі туфлі так, щоб Вам вони подобались, а головне було зручно та комфортно. Правильно використовуйте взуття до Вашого одягу, щоб підкреслити красу, а ще щоб провели день з гарним настроєм! 

24.04.2023 10538

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...