Главная » Наш Киев

Калька для упаковки квітів — основні переваги

Калька для упаковки квітів — основні переваги deco-pack

Красиво оздоблений букет часто виглядає як справжній витвір мистецтва.

Тим дивовижнішим є той факт, що досягти такого результату зовсім не складно — для цього достатньо використовувати прості й широкого розповсюджені пакувальні матеріали.

Наприклад, флористичну кальку. В інтернет-магазині deco-packing.com.ua ви зможете знайти її по доступним цінам і в дуже асортименті. Які ж її основні переваги?

Де і як можна використовувати кальку?

Флористи дуже люблять кальку для квітів. І при оформленні букетів саме їй віддають перевагу в більшості випадків. 

Представлена калька у вигляді рулонів та листів. В продажу можна знайти її будь-якого розміру, щільності та відтінку. Одні флористи люблять прозору плівку, інші — тоновану. Дуже гарно виглядають букети з принтами чи кантами на упаковці. 

Можна по-різному експериментувати з калькою, підбираючи ті її відтінки, які найбільш красиво поєднуються із забарвленням квітів. 

Де і як можна використовувати кальку deco-pack

Працювати з цим матеріалом легко і зручно. А ще приємно вражає його універсальність. Окрім оформлення букетів його можна використовувати також і для загортання подарунків. Цікаво виглядають презенти, вкриті напівпрозорою святковою плівкою. Або прикрашені тематичними малюнками — трояндами, листочками, пташками, метеликами тощо. 

За допомогою кальки можна запаковувати як маленькі подаруночки, так і великі громіздкі презенти. А при бажанні ще можна і поєднувати її з іншими видами упаковок для квітів.

Причини популярності кальки deco-pack

Причини популярності кальки

Кожна упаковка для квітів має свої особливості. Саме тому так важливо розуміти властивості товару, який має бути в неї загорнутий. Адже лише так можна зробити правильний вибір на користь того чи іншого матеріалу.

Які ж переваги саме кальки? Ось основні з них:

  • Водонепроникність. Такий букет не боїться ані дощу, ані високої вологості. Плівка надійно захищатиме квіти від усіх цих проявів, а ваші руки — від тої вологи, яка може бути на стеблах. 
  • Цей матеріал приємний на дотик.
  • Великий асортимент дозволяє підібрати будь-який варіант на власний смак.
  • Міцність. Калька в процесі використання не втрачає форми і здатна чудово тримати букет.
  • Доступність. Обійдеться така упаковка зовсім недорого. Зрівнятися з нею у вартості здатен хіба що папір для квітів.

Флористична калька в Deco-Pack

Купуйте флористичну кальку в Deco-Pack

Якщо вам потрібна якісна упаковка для квітів, то знайти її у великій кількості різних варіантів ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо вашій увазі такі різновидності кальки:

  • однотонна плівка будь-якого відтінку;
  • перламутрова;
  • матова в різних кольорах;
  • з каймою різного розміру;
  • пакувальна плівка із золотим кантом;
  • яскрава плівка з кольоровою рамкою.

Завдяки такому широкому асортименту ви завжди зможете підібрати саме той варіант, який найбільше задовольнятиме саме вас. Який би букет чи подарунок вам не треба було оформити, у нас ви знайдете ту кальку, яка перетворить процес упаковки на задоволення, а результат зробить просто неперевершеним.

Ми завжди раді нашим покупцям

В інтернет-магазині Deco-Pack ви можете замовити найрізноманітніші пакувальні матеріали як оптом, так і поштучно. Наші ціни вас приємно здивують. А замовлений вами товар буде доставлений за вказаною адресою настільки швидко, наскільки це тільки можливо.

24.12.2022 10538 калька, квіти, цветы

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...