Главная » Наш Киев

Чоловічий анальний оргазм для чайників: з чого почати 18+

Чоловічі сідниці є частиною тіла, за дотик до якої найчастіше таврують неправильною орієнтацією або поганими схильностями. Щоправда, актуально це тільки для тих, хто ніколи не пробував щось окрім сексу у місіонерській позі чи глибоко релігійний. Насправді саме у чоловічих сідницях ховається заповітна точка задоволення – простата, яка відкриє перед вами унікальне явище під назвою «анальний оргазм».

Анальний оргазм у чоловіків: міф чи правда

Чоловічий анальний оргазм – не дивовижний звір, а цілком реальні відчуття, що виникають внаслідок стимуляції однієї конкретної точки у тілі. Мова йде про невелике скупчення нервових закінчень, яке формою і дотиком до нього нагадує маленький горішок. Багато вчених назвали простату чоловічою точкою G, і не дарма, адже її стимуляція викликає такі ж бурхливі відчуття.

Цікаво, що у стародавньому світі, схоже, знали про практику стимулювання точки P. Достатньо кількох хвилин у мережі Інтернет, щоб з'ясувати, що чоловічі ділдо у Стародавньому Римі були надзвичайно популярними, як і керамічні іграшки для анального сексу. І не дивно, що подібне практикувалося досить часто, адже спробувавши одного разу – вже важко буде зупинитися.

Які відчуття отримують чоловіки при анальному оргазмі?

Багато чоловіків описують оргазм від стимуляції простати та зони ануса по-різному. Все залежить від власного рівня чутливості і сприйняття, іграшок, рівня підготовки, а також обраної пози, що більше, ніж на 40% впливає на відчуття.

Оргазм від стимуляції простати у середньому описують як сильніший, ніж від мастурбації чи фізичної взаємодії з членом або пестощів з іграшками. При цьому, якщо додатково стимулювати й інші чутливі зони, наприклад, яєчка, мошонку, пеніс або навіть соски, то відчуття можуть бути ще пікантнішими.

Більша частина чоловіків здатна отримати анальний оргазм, при цьому не торкаючись члена руками. Для цього краще використати маленьких помічників у вигляді іграшок. Наприклад, якщо вони мають вібраційний ефект, адже тоді час до оргазму можна скоротити з однієї години до п'ятнадцяти-двадцяти хвилин інтенсивної стимуляції.

Чим відрізняється класичний оргазм від анального? Ті, хто практикував проникнення в анус, стверджують, що анальний оргазм має більшу силу, при цьому впливаючи комплексно на всі м'язи тіла, і триває набагато довше, ніж звичайний. Якщо при цьому не взаємодіяти з пенісом, то можна уникнути сильного сім'явипорскування, адже сперма виділятиметься не потужними, а маленькими поштовхами.

З чого варто почати новачкам: поради перед першим анальним сексом

Якщо ви зважилися випробувати нові для себе види задоволення – значить вам знадобляться деякі поради, що дозволять уникнути болісних відчуттів та неприємностей. Головне пам'ятайте про те, що якісна підготовка та дотримання всіх норм безпеки зроблять ваш досвід набагато приємнішим та цікавішим.

Перед тим, як практикувати анальний секс, врахуйте такі поради:

  • На першому етапі необхідно добре розслабитися, прийняти теплу, пінну ванну;
  • Для очищення прямої кишки використовуйте клізму, бажано через кілька годин після їжі;
  • Для пом'якшення слизової оболонки можна використовувати олійні клізми;
  • Обирайте зручне місце для ігор, наприклад, власне ліжко;
  • Почніть зі звичайної мастурбації, доводячи себе до збудженого стану;
  • Використовуйте багато, якомога більше змазки, щоб не відчувати дискомфорт;
  • Почніть зі стимуляції ануса за допомогою одного, а потім і кількох пальців;
  • Не вводьте глибоко, лише до першої фаланги, щоб уникнути болісних відчуттів;
  • Коли відчуєте, що анальне кільце розслабилося, використовуйте іграшку;
  • Буде краще, якщо ви одягнете на іграшку презерватив, навіть тонкий.

Пам'ятайте, що у такому процесі важливо не поспішати, відповідально підійти до завдання, а ще обрати зручну позу. Розтягувати анус можна як лежачи на спині з розведеними ногами, так і стоячи рачки, коли задній прохід буде більш розслабленим. Якщо знайти зручну позу не вдається – спробуйте додати подушку або валик під коліна або живіт, щоб підняти стегна вище.

Іграшки в анальному сексі: все, що ви хотіли знати

Дійти до оргазму шляхом стимуляції простати не так просто, якщо використовувати тільки пальці. Для цього і були створені іграшки для аналу https://brokensofa.com.ua/ua/dlya-par-ua/analni-igrashki-ua – пристрої, які є не просто вібруючими, обертовими та текстурними девайсами для сексу, але ще й дозволяють поліпшити чоловіче здоров'я та підвищити лібідо.

Серед найпоширеніших іграшок для аналу варто відзначити такі:

  1. Пробки: найбільш актуальний варіант іграшки, який представлений широкою різноманітністю. Для початку підбирайте моделі з маленьким діаметром та звуженим кінчиком, без завитків та іншої текстури. Звертайте увагу на моделі від виробників Doc Johnson, Dorcel.
  2. Фалоси: менш популярний варіант чоловічої іграшки, адже нагадує зовнішнім виглядом реальний член. Не рекомендуємо обирати моделі, які мають понад 2-2,5 см у діаметрі, адже вони можуть спричинити болісні відчуття. Найкращі бренди – Alive, Adrien Lastic.
  3. Масажери простати: а до цієї іграшки придивіться ближче, адже вона створена для того, щоб точково гладити, стимулювати і бити прямо по вашій простаті за допомогою вібрації та інших функцій. Серед варіантів, які варто спробувати новачкам – моделі від брендів Svakom, Nexus.
  4. Стимулятори: унікальні рішення, які зовні нагадують гібрид пробки та масажера простати. Можуть мати оригінальні форми, текстури та рельєф для яскравішої стимуляції точки P. Зверніть увагу на марку Satisfyer Backdoor Lover.

Ще один не менш актуальний варіант – це ерекційне кільце, яке має відросток для анального проникнення. Чому це приносить задоволення? Тому, що так ви не лише стимулюєте член за допомогою вібрації, а й зону простати теж. Як результат – ви цілком зможете отримати одночасно подвійний оргазм від інтенсивної стимуляції найчутливіших точок тіла.

Підбір анальних лубрикантів та їх особливості

На полицях секс-шопів, аптек, та й звичайних магазинів ви напевно бачили лубриканти для сексу, які розділені на кілька категорій. Одна з них – засоби для анального проникнення, які мають суттєво збільшений цінник, але при цьому візуально здаються такими ж, як і класичні. У чому ж криється секрет?

Лубриканти для сексу діляться залежно від своєї основи:

  • Водні: найпоширеніший (а ще недорогий) вид лубриканта. Універсальні, тому їх часто можна зустріти у каталозі як анальних, так і вагінальних і навіть оральних змазок. Добре поєднуються з іграшками з будь-якого матеріалу, що точно можна віднести до плюсів, але швидко висихають;
  • Масляні: мають жирну основу та м'яку текстуру. Ми не рекомендуємо розглядати їх як варіант для повноцінного сексу, адже вони залишають плями на постільній білизні та шкірі. Хороше рішення – це попередня розтяжка чи масаж;
  • Силіконові: відомі тим, що стійко тримаються на шкірі й не так сильно змиваються водою. Але при цьому треба звернути увагу на сумісність із презервативами та іграшками. Зауважимо також, що силікон погано відмивається з одягу та постільної білизни;
  • Гібридні: рідкісний гість практично у кожному секс-шопі, який поєднує у собі плюси водної та силіконової змазки. Але є й мінус – через наявність силікону їх не можна використовувати з відповідними іграшками, попри те, що на шкірі вони тримаються набагато краще.

Чи справді анальні лубриканти відрізняються від вагінальних? Ми говоримо тверде та рішуче – так. Справа не тільки у тому, що вони створюються густішими і в'язкішими, але й у тому, що мають інші компоненти у своєму складі.

Наприклад, серед анальних змазок рідко зустрінеш варіанти з підігрівом, адже так можна травмувати слизову оболонку ануса. Зате змазки з анестетиком для проникнення у задній прохід – одні з найпоширеніших, а також добре розслаблюють м'язи під час введення іграшок.

А тому сміливо обирайте будь-який анальний лубрикант, сумісний з вашими пристроями, і поринайте у світ нових задоволень!

09.11.2022 10616 оргазм

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...