Главная » Наш Киев

Купити недорогі срібні каблучки

недорогі срібні каблучки

Каблучки — невід’ємний елемент ювелірного гардеробу будь-якої жінки. Правильно підібрана каблучка стане яскравим акцентом образу.

Срібло — благородний метал, що має красиве холодне сяйво. Також воно ввжається чистим та благородним. Срібні каблучки є популярними як серед дівчат, так і серед хлопців. Вони бувають різними: мінімалістичні, з дорогоцінним камінням, на кожен день, святкові, масивні.

Наші майстерні ювеліри створили багато ювелірних виробів з красивим дизайном, тому на сайті Столичної Ювелірної Фабрики Ви можете обрати срібні прикраси на будь-який смак. Також у каталозі представлені:

  • кольє;
  • сережки;
  • ланцюжки;
  • браслети;
  • кулони, підвіси;
  • брошки;
  • хрестики;
  • чоловічі прикраси. 

Багато хто обирає саме срібні прикраси, адже такі вироби мають доступну ціну, але при цьому виглядають аристократично, вишувано та ексклюзивно. 

недорогі срібні каблучки

Як вибрати недорогу жіночу срібну каблучку

Великий асортимент ювелірних прикрас представлений на сайті Столичної Ювелірної Фабрики. Тому вибрати каблучку срібну недорогу можна на сайті, або Ви можете особисто відвідати фірмові магазини. Важливо знати розмір пальчика, але якщо не знаєте, то це не проблема, адже в будь-якому ювелірному магазині можна його дізнатися, також це можна зробити вдома. Дізнавшись розмір каблучки, Ви сміливо можете обирати ювелірні прикраси. Якщо Ви робите замовлення на сайті, треба додати вироби в “Кошик” та заповнити усю необхідну інформацію. За доставку можете не хвилюватися, адже ми відправимо посилку в будь-який куточок України: Київ, Житомир, Івано-Франківськ, Хмельницький та інші. Також якщо виникнуть якісь труднощі з оформленням замовлення, то Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію, де наші менеджери з радістю допоможуть Вам вирішити усі наявні проблеми. 

недорогі срібні каблучки

Асортимент срібних виробів Столичної Ювелірної Фабрики

Сьогодні існує багато різних дизайнів каблучок, на нашому сайті їх представлено більше тисячі! Класичні, з позолотою, трендові, сучасні, з різним камінням. Умовно, їх можна поділити на дві групи: з камінням та без.

  1. Каблучки зі срібла з камінням — прекрасні колечки з використанням дорогоцінного каміння, що створює гармонійний ансамбль із чудового срібла та каміння.
  2. Каблучки зі срібла без каміння — неймовірна краса, що виглядає оригінально, вишукано та стримано. 

Переваги срібних каблучок 

  1. Неймовірна краса. Ви можете обрати каблучку зі срібла, яка кожен день буде тішити Вас своєю вишуканістю, або ж віддайте перевагу масивному колечку, яке стане яскравим та ексклюзивним акцентом вечірньо наряду. 
  2. Демократична вартість. Срібні вироби завжди приваблюють своєю ціною, адже цей метал нічим не поступається золоту, але ціна є більш доступною.
  3. Розмаїття прикрас. Сьогодні існує багато варіацій каблучок зі срібла, тому завжди можна придбати красивий ювелірний виріб.
  4. Гіпоалергенність. На відміну від золота, срібло не викликає алергічних реакцій.
  5. Практичність. Срібні прикраси стануть доповненням будь-якого образу, тому Ви завжди виглядатимете перфектно.

Срібна каблучка — вишукана акцентність

Хочете купити срібну каблучку недорого? Тоді каталог Столичної Ювелірної Фабрики стане Вам пригоді, адже наша компанія пропонує великий спектр ювелірних пропозицій. Обираючи наші прикраси, Ви надаєте перевагу надійності, ексклюзивності, гарантованій якості і, звісно, демократичним цінам. Адже за 25 років роботи на ювелірному ринку ми розробили ідеальну формулу з клієнтом, де Ви отримуєте неймовірні прикраси, бонуси, знижки та вигідні пропозиції. Не зволікайте та замовляйте неймовірну красу на сайті або в фірмових бутиках. Столична Ювелірна Фабрика — з любов’ю до своїх клієнтів!

дівчина срібні каблучки на руці

28.09.2022 10555 каблучка, кольцо

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...