Главная » Наш Киев

Helen Doron English – унікальна методика вивчення англійської від народження

Центр вивчення англійської мови Helen Doron English відкрито для дітей з тримісячного віку до 18 років. Завдяки авторській методиці, застосовується унікальна розважально-ігрова форма занять. Програма курсу заснована на комунікативній методології та повному зануренні в англомовне середовище.

Англійська мова для малюків

Атмосфера білінгвізму від народження дозволяє малятам без складнощів засвоїти правильну вимову, довести до автоматизму використання граматичних мовних конструкцій. На курсах англійської для найменших маленькі діти вивчають English за допомогою розвиваючих ігор, прослуховування та вивчення віршів та пісень, танців та музики, виконання різноманітних творчих завдань. Малюк починає вимовляти перші склади та прості слова одночасно – рідною та англійською мовою.

Ефективність методики «Англійська Хелен Дорон»

Маленькі учні не втомлюються і не втрачають інтерес до занять. Уроки англійської для дітей проводяться так, що матеріал вивчається від простого до складного, з постійним повторенням і закріпленням. Викладач спілкується з дітьми виключно англійською, невимушено розглядає нові теми та поняття, що оточують дітей у повсякденному житті: одяг та тварини, їжа та іграшки, будинок та частини тіла, виконання різних дій.

Малята на курсах англійської мови для дітей разом грають, сміються, співають, танцюють. Тому діти сприймають навчання як гру, адже вони відкриті всьому новому і просто радіють життю. Так поступово English стає другою рідною мовою, за допомоги якої звичайно розмірковує або щось розказує.

Курси англійської мови для дітей різних вікових груп

Такий підхід до навчання допомагає малюкам сприймати не тільки розмовну англійську на слух, а й за допомогою образів та емоцій. Авторська методика викладання англійської сприяє формуванню сталого базового рівня, розширенню активного словникового запасу. Розроблено ґрунтовні програми для різних вікових категорій дітей:

  • Англійська для найменших.
  • Основи англійської мови для дошкільнят.
  • English для школярів 6-12 років.
  • Просунутий курс англійської для підлітків та старших школярів.

З малечею важливо дуже багато розмовляти. Дослідження у галузі нейропедагогики показали, що саме мова дорослих стимулює розвиток малюків. Уроки англійської мови у центрі Helen Doron English допомагають невимушено сприйняти іноземну мову. Англійська природно стає другою рідною мовою – для вираження почуттів, автоматичного мислення без уявного перекладу.

01.09.2022 10536 английский

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...