Главная » Наш Киев

Широкий асортимент дитячих товарів європейської якості

Astibababolt — це інтернет-магазин дитячих іграшок та товарів для дітей, а також майбутніх мам. А ще — це корисний порадник для молодих батьків із широкого кола питань, що стосуються материнства та дитинства.

На сайті astibababolt ви знайдете все для дітей від народження до 10 років:

  1. одяг та взуття;
  2. товари для годування та купання малюка: пляшечки, контейнери, обігрівачі;
  3. все для дитячої кімнати: постільна білизна, матраци, манежі, ліжечка та інші меблі;
  4. товари для гри для хлопчиків та дівчаток: ляльки, м’які іграшки, машинки, книги, пазли, настільні ігри;
  5. товари для подорожей: візки, рюкзаки, автомобільні та велосипедні крісла;
  6. дитячі товари FREEON.

Компанія Astibababolt пропонує найширший асортимент товарів, класифікацію яких можна знайти в каталозі сайту. А якщо вам не вдалося відшукати потрібний товар, ви зможете уточнити цю інформацію, сконтактувавши з нами телефоном або електронною поштою, вказаних на сайті, а наші досвідчені продавці-консультанти нададуть вам кваліфіковану допомогу в підборі необхідних товарів.

На сайті astibababolt.hu ви також знайдете подарунки до Нового року й Різдва, актуальні акції та пропозиції, а також одяг із Діснеївських мультфільмів, аксесуари, пов’язані зі світовими футбольними клубами та ще багато цікавих новинок.

Наша місія

У всьому світі бренд Astibababolt позиціює себе як експерт із питань материнства та дитинства. Бренд покликаний полегшити батьківську працю та зробити процес виховання дитини та саму вагітність приємними та максимально комфортними. Місія Astibababolt полягає в побудові тривалих стосунків із нашими клієнтами, ми завжди дбаємо про те, як зробити наші магазини ще зручнішими для татусів, мамусь та їхніх дітей. За час нашої діяльності нам пощастило познайомитися з мільйонами батьків та їхніх діточок, і всі вони були різними. З огляду на цей факт, ми доклали величезних зусиль для того, щоби надати вам найширший асортимент товарів та послуг.

Навіть маленьке відкриття може мати величезний вплив, тому ми завжди думаємо про інноваційні продукти. Ми пропонуємо величезний вибір ексклюзивних товарів для наших маленьких клієнтів та їхніх батьків.

Компанія Astibababolt представлена шоурумом та одним, але величезним магазином, які розташовуються в Будапешті. Охочі співпрацювати з компанією мають можливість купувати одяг компанії гуртом. Шоурум Astibababolt — це просторий стильний магазин, оформлений у сучасному дизайні, що пропонує новий формат шопінгу для майбутніх та молодих батьків. Тут ви зможете оглянути широкий спектр товарів, які також можна придбати на сайті онлайн. У нашому магазині ви знайдете спеціальні кімнати для годування, де можливо не тільки підігріти харчування та погодувати вашого малюка, але й переповити його в комфортних умовах.

У Astibababolt ми приділяємо особливу увагу доступності цін на наші товари. Ми регулярно проводимо цінові дослідження асортименту наших конкурентів і прагнемо забезпечити вам можливість отримати потрібні спеціалізовані товари за найкращими цінами. Наші регулярні спеціальні пропозиції та розпродажі — чудовий спосіб заощадити без шкоди для якості.

Astibababolt — завжди поруч у такій дивовижній, серйозній, радісній, прекрасній, нелегкій, але вдячній справі, як бути батьками.

04.01.2022 10607 магазин

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...