Главная » Наш Киев

Монопіца в м. Біла Церква - огляд меню

Меню ресторану «Монопіца» у Білій Церкві пропонує широкий вибір піци на будь-який смак та традиційних італійських закусок. Ви можете насолодитися як звичними начинками, так і скуштувати нові, нестандартні поєднання. Ознайомитись з асортиментом піцерії можна на офіційному сайті або у самому ресторані на вулиці Ярослава Мудрого. 

Що пропонує «Монопіца»

Відкривши меню на сайті, можна загубитися в його різноманітності: асортимент ресторану включає близько 20 видів піци з начинками на будь-який смак. 

З найбільш популярних італійських рецептів представлені класичні «Пепероні», «Маргарита», «5 сирів» та оригінальні смаки з прошуто і грушею, з тунцем і маринованим цукіні, крем-сиром і запеченим перцем, тощо. 

У меню м'ясних начинок ви знайдете «Гавайську», «Чотири м'яса», «З куркою з грибами», «Цезар», фірмову «Монопіцу». 

Крім того, у вас є можливість створити свій унікальний рецепт, додавши улюблені інгредієнти з розділу «Доповнення». 

Додаткове меню

Крім основної страви, Monopizza пропонує доповнити своє замовлення: 

  1. Фокачею — одним з різновидів італійського хліба з бездріжджового тіста з різними начинками. Традиційно корж розрізають на дві частини та наповнюють томатами, сиром, зеленню та спеціями. Фокачу подають у гарячому вигляді. 
  2. Вишуканими десертами з додаванням маскарпоне та насіння чіа. Ласощі складаються виключно з натуральних продуктів, що особливо оцінять шанувальники здорового харчування. 
  3. Салати з прошуто або моцарелою, а також чіпси зі шматочками томатів стануть відмінним легким перекусом або доповненням до піци.

Ви також можете додати до замовлення безалкогольний напій з меню.

Акційні пропозиції та доставка

Пицца Pizza

Крім великої різноманітності страв, «Монопіца» радує своїх гостей приємними знижками: кожні 7 днів у ресторані проходить акція «Піца тижня», на якій ви можете заощадити до 50%, а при замовленні 2 піц ви отримуєте третю в подарунок.

Якщо ви відзначаєте день народження, заклад надасть вам індивідуальну знижку у розмірі 20%. 

Мінімальна сума чека для безкоштовної доставки кур'єром складає 150 грн. Сума умовна, оскільки це приблизна ціна однієї піци в меню. 

Замовлення вам привезуть протягом 30 хвилин до центру міста, а у віддалені райони – за годину. Ви також можете оформити доставку на певний час: це дуже зручно, особливо якщо ви влаштовуєте свято чи вечірку. А якщо ви знаходитесь неподалік від ресторану, замовляйте і забирайте страви в режимі самовивозу, аби не чекати кур'єра.

15.12.2021 10537 пицца, пиццерия, доставка еды

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...