Главная » Наш Киев

«А що як?» - новий україномовний мультфільм!

«А що як?» - новий україномовний мультфільм, який несе у собі не лише розважальну функцію, а і просвітницьку. Діти, які дивляться цей український контент дізнаються багато нового та запам’ятовують нову, корисну для них інформацію.

Дуже часто батьки відправляли нас до родичів на цілі тижні. Знайома ситуація? У такій самій опинились і наші герої Марічка та її молодший брат Марко. Їхні батьки відправили малечу до дивакуватої тітки Луліти. Діти вже готувались до найнуднішого вікенду у їхньому житті, бо у квартирі родички не було навіть Wi-fi. Але було дещо інше… Чарівні двері! Тітка Луліта виявилась незвичайною жіночкою, а директоркою школи неймовірних відкриттів. А ще з нею проживає дуже кмітливий робот Ілон, або просто Льоня та чарівний голос. Так-так, ви все вірно прочитали – чарівний голос. Його ніхто ніколи не бачив, але він любить вставити свої п’ять копійок у будь-яку розмову та дуже часто спілкується із глядачем.

Тут то і почалися пригоди наших маленьких героїв. Двері у домі тітки Луліти (який, до речі, літає у небі на повітряному шарі) могли перенести Марічку та Марка у минуле. Єдине правило, якого потрібно було дотримуватись брату та сестрі – не заходити за дверцята без тітки. Якби цього не хотілось. Але, як не порушити це правило, коли улюблений Марічкою смартфон випадково опиняється за чарівними дверима. І все через Марка, якому набридло, що сестра весь вільний час приділяє своєму телефону і зовсім не грає із братом. Марічка майже заходить за двері, але на щастя, тітка Луліта це помічає та каже, що відправиться на пошуки телефону разом з малечею. Пошуки смартфону не були легкими. Наша брава компанія відправилась у минуле і на свої очі побачила, як створювався перший телефон. А потім дізнались, як він еволюціонував та перетворився на той смартфон до якого ми уже всі звикли. І ненароком допомогли Стіву Джобсу створити його перший Iphone. Саме в гаражі у Стіва Марічці вдалось відшукати свій вистарчений смартфон. Повернувшись додому, діти були у захваті, а Марічка зрозуміла, що не потрібно весь час зосереджуватись тільки на своєму телефоні, а і приділити час молодшому брату.

Але ж пригод багато не буває! Стеж за пригодами героїв на Ютуб каналі!

26.10.2021 10536 мультфильм

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...