Главная » Наш Киев

Столичним школам рекомендують провести «останній дзвоник» 28 травня

За рекомендаціями Департаменту освіти і науки Києва «останній дзвоник» пролунає 28 травня. Випускники 9-х класів отримають свої свідоцтва про базову середню освіту до 10 червня. А до 30 червня свідоцтва про повну загальну середню освіту отримають одинадцятикласники.
?
Про це повідомив депутат Київської міської ради, заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.
?
За його словами, навчальний процес на літо продовжувати не будуть, адже під час локдауну заняття у школах не переривалися, а проходили дистанційно.
?
«Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме за графіком до 15 червня. Загалом у місті на ЗНО зареєструвалося 135,5 тис. учасників. Це й цьогорічні випускники шкіл, й випускники минулих років», — зазначив Валентин Мондриївський.
?
За його словами, за дорученням міського голови Віталія Кличко, у Києві було зроблено все для того, аби іспити у столичних школах пройшли максимально безпечно та комфортно.
?
Довідка. У Києві базову середню освіту отримають 27 тисяч випускників 9-х класів, а також свідоцтва про повну загальну середню освіту отримають 18,5 тисяч випускніків 11-х класів.

сеть 24.05.2021 10532 школа, звонок

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...