Главная » Наш Киев

Акції забудовників у Києві: як вигідно придбати нове житло?

Обирати житловий комплекс, у якому купувати квартиру, можна за різними критеріями. Один із них — акційна пропозиція від забудовника, що в окремих випадках може суттєво вплинути на вартість квадратних метрів або дати інші переваги. Про всі такі актуальні пропозиції читайте в наших новинах новобудов Києва.

Знижки на квадратні метри

Приємний бонус від забудовника. У такий спосіб ви можете зекономити від 5 до 20% або фіксовану суму, наприклад у 100 тисяч чи навіть у 200 тисяч гривень.

Акційні пропозиції на новобудови можна поділити на кілька типів:

  • фіксована на готові квартири;
  • спеціальна до вихідних або святкових днів;
  • знижка до Дня народження компанії-забудовника;
  • сезонні знижки;
  • на перший внесок;
  • на перші та/або останні квартири в ЖК;
  • тільки на однокімнатні, двокімнатні чи трикімнатні, додатковою умовою може бути певний метраж житла.

Цілком можливо, що у ЖК, який ви обрали, наразі немає акцій, але ми радимо запитати в менеджера, чи є в планах забудовника проводити їх найближчим часом. Спеціальні умови для придбання квартири — не рідкість, проте вони діють не постійно. І тут буде дилема: чекати на знижку та обрати з того, що залишиться, або ж купити за повну вартість, але варіант, який подобається найбільше (поверх, планування, сторона будинку).

Розтермінування на житло та паркінг

Ця пропозиція є не в усіх забудовників, проте користується попитом у клієнтів. Розтермінування певної частини вартості квартири — гарний спосіб спонукати до покупки більше потенційних покупців.

Умови можуть бути різними, власне, як і об’єкти, для яких діє пропозиція. Наприклад, забудовники дають змогу внести від 30-50% оплати за обрану квартиру, а решту вартості сплачувати протягом наступних 12, 24, 27, 36 або 60 місяців. Деякі уточнюють, що під час такого розтермінування вартість житла не змінюватиметься.

Зауважимо, що зазвичай чим дорожче житло, тим менший перший внесок і довший термін для рівномірної оплати решти суми. Поодинокі випадки, коли ви можете отримати персональне розтермінування, сплативши лише 10% від повної вартості житла.

Пропозиції з розтермінування для місць у паркінгах зустрічаються нечасто, але інколи забудовник створює сприятливі умови для придбання і житлової площі, і парко-місця в одному ЖК.

Ще один варіант, коли забудовник пропонує розтермінування, — ремонт. Скажімо, при першому внеску в 20% решту суми ви сплачуєте протягом року. Правда, ідеться тільки про конкретні житлові комплекси.

Digital-маркетинг ЖК: як дізнатися про акції

У 2020 році Insider.Estate і Audit of Sales оприлюднили результати дослідження інтернет-маркетингу 100 ЖК Києва й області. За цими даними, попит на нерухомість суттєво зменшився із-за карантину. У боротьбі за клієнта забудовники збільшили свою присутність в онлайні, застосовуючи для комунікації сайт, рекламу в пошуковиках, соціальні мережі.

Понад 70% опитаних забудовників для реклами ЖК, включно з акційними пропозиціями, використовують контекстну рекламу.

Водночас, аналіз сайтів ЖК показав, таке:

  • тільки 25% зазначають адресу будинку;
  • лише в 19% вартість квадратних метрів можна побачити на сайті, але тільки в 6% є функція фільтрації за ціною;
  • лише 23% позначають актуальну інформацію про зайнятість квартир.

Таким чином, забудовникам ще є над чим працювати, щоб дати покупцю вичерпні дані про житловий комплекс і налагодити правильну комунікацію через сучасні інструменти, зокрема онлайн-чати та позитивні відгуки в Google.

Усе це впливає на думку клієнтів і їхнє остаточне рішення. Однак оскільки поки не всі забудовники використовують доступні шляхи повідомлень про акції, радимо слідкувати за новинами новобудов Києва на нашому сайті й частіше спілкуватися з менеджером ЖК.

24.06.2021 10536 житло, квартира

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...