Главная » Наш Киев

Для дітей з інвалідністю у Києві побудують три нові реабілітаційні центри

У столиці сьогодні налічується близько 12 тисяч дітей, які мають інвалідність. Для такої кількості дітей Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю, який діє з 2017 року, вже недостатньо. Тож наразі триває проєктування ще трьох центрів реабілітації на вулицях Юнкерова, Закревського та проспекті Правди.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда. «У місті повинна бути єдина потужна система реабілітації дітей з інвалідністю. Наш Міський центр зарекомендував себе дуже добре. Але його пропускної здатності не вистачає на таке місто, як Київ», – зауважила чиновниця.

За її словами, нові центри зараз на стадії проєктування, яке закінчиться до кінця року. У 2021 році розпочнуть реконструкцію старих об’єктів на нові центри реабілітації.

До фінансування приєднаються іноземні партнери, зокрема Надзвичайний і Повноважний посол Федеративної республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен.

Довідково:
Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю створений у 2017 році. У центрі надаються послуги дітям з інвалідністю віком з 4 до 18 років. Зокрема, соціальна, психолого-педагогічна, фізична реабілітація, медичне спостереження та медична реабілітація. Консультують такі спеціалісти, як дефектолог, логопед, психолог. У центрі проводяться семінари та тренінги для батьків і фахівців, творчі майстер-класи тощо.

сеть 27.07.2020 10531 инвалидность

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...