Главная » Наш Киев

В "Епіцентрі" заборонили продаж будматеріалів

У мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр", які, на відміну від інших непродовольчих магазинів, продовжували торгувати будматеріалами і в карантин, відсьогодні заборонили продавати всі товари, крім тих, які стосуються першої необхідності.

"Вранці сказали повернутися до початкового порядку. Продаються тільки товари першої необхідності", – повідомила виданню касир магазину "Епіцентр" у Броварах, що під Києвом.

Тепер там можна купити продукти, а відділи магазину з іншими товарами завішені стрічкою, туди не можна ходити покупцям. Товари не першої необхідності можна замовити з доставкою.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ повідомляли, що народний депутат Олександр Герега написав листи меру Києва Віталію Кличку та нардепам ВР із пропозицією купувати медичні товари протиепідемічного призначення у його компанії "Епіцентр К". У своїх листах він вказав, що ці товари доставлені в Україну літаком "Мрія". Згодом ситуація із вантажем із Китаю, який згодом з'явився у "Епіцентрі", викликала низку невдоволень серед ЗМІ та політиків.

Страна.ua 04.05.2020 10531 будматериалы

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...