Главная » Наш Киев

Подаруйте задоволення близьким: як правильно вибрати подарунок

Подаруйте задоволення близьким: як правильно вибрати подарунок

Напевно, немає такої людини, яка не любить подарунки. Їх приємно вибирати, а ще приємніше отримувати. Проте далеко не кожний вміє правильно вибрати подарунок, орієнтуючись на смаки, інтереси чи хобі свого близького друга, родича, співробітника, половинки тощо. У цій статті ми подали коротку інформацію, на що варто звернути увагу під час вибору й купівлі подарунку та за якими критеріями варто обирати.

Оскільки подарунок - це так чи так гроші чи старання (фізичні, моральні тощо), що трансформовані в щось оригінальне, креативне, яскраве, до процесу вибору подарунка потрібно підійти серйозно, віддавши перевагу чомусь важливому людині, що цей подарунок отримуватиме, а сама купівля та вручення мають бути щирими, здійсненими від душі, а не з метою прийти не з порожніми руками.

З якою метою ми отримуємо подарунки? Для цього може бути кілька привидів:
- кохання. І річ не йде лише про спробу “підкупити” людину - подарунок коханій людині може бути здійснений із найкращими побажаннями;
- дружба. Приводом може бути бажання потішити близьку по духу людину, як на якесь свято, так і просто, без особливої дати в календарі;
- загладити провину. Іноді люди дарують щось після сварки чи неприємної ситуації, аби ефект від цієї ситуації дещо зм'якшити;
- традиція. Є свята, на які вже традиційно прийнято обмінюватися подарунками/просто дарувати подарунки. Це День народження, Жіночий день, День усіх закоханих, Новий рік та багато ін.

Коротко про вибір подарунка залежно від отримувача. Вибираючи, що подарувати, передусім зверніть увагу, кому буде вручено цей подарунок, у яких ви стосунках із цією людиною.

1. Батьки. Тут варто подумати про щось, що буде корисно родині: це може бути мілка побутова техніка, набір постільної білизни тощо.
2. Діти. Напевно, найбільший спектр подарунків можна віднести саме до дітей. Дарувати можна як солодощі, так і настільні ігри, комп'ютерні ігри, що сприяють розвитку, ролики, скейтборд, м'яч та ін. атрибути активного відпочинку та спорту.
3. Друзі. Вибираючи подарунок друзям, орієнтуйтеся на ступінь близькості з ними. Подарувати можна як книгу чи DVD-фільми, так і обережно довідатися, що б вони хотіли отримати на свято.
4. Коханій людині. Залежно від статі можна вибрати парфуми, книгу, музичний інструмент (у випадку якщо Ваша половинка вже давно мріє почати засвоєння музичної сфери та навчитися грати на цьому інструменті). Чоловікам чи хлопцям пасуватимуть шкіряні аксесуари, можна вибрати добрий портсигар чи запальничку в оригінальному оздобленні. Жінкам можна дібрати парфуми, аксесуари, прикраси (мають бути вибраними зі смаком, а не демонструвати Ваш - чи продавця - несмак).

Nick Crowe 13.12.2017 10532 подарок, подарунок

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...