Главная » Наш Киев

Конкурс дитячих малюнків "Інформаційні технології очима дітей"

Конкурс дитячих малюнків "Інформаційні технології очима дітей", киевский семейный портал ути-пути, афиша, выставка, мероприятие, событие, новость, Киев

Асоціація підприємств інформаційних технологій України за сприяння Головного управління освіти і науки та Головного управління у справах сім’ї і молоді м. Києва проводить Конкурс малюнків для школярів «Інформаційні технології очима дітей». Конкурс буде охоплювати учнів 5-9 класів загальноосвітніх шкіл м. Києва.

Генеральним спонсором виступає компанія Kingston, Спонсори заходу - компанії : Microsoft, Юг-Контракт, Навігатор, інтернет-магазин Protoria.
Генеральний інтернет-партнер: "Освітній портал".
Веб-партнер: Студия Лимон.
Генеральні інформаційні партнери: освіта.ua, Журнал "Відкритий урок" , журнали Gameplay, Домашний ПК.
Інформаційні партнери: портал Мета, TUT.ua - портал товарів та послуг, Портал закладів Києва, Молодіжний ресурсний центр.

Після відбору кращих 100 робіт компетентним журі відбудеться офіційне нагородження переможців цінними призами та грамотами із залученням представників ЗМІ та органів влади.
Серед призів флешки, фотоапарат, підписки на журнали, створення та обслуговування сайтів, а також особливі призи від Microsoft.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
В Конкурсі приймають участь школярі 5-9 класів шкіл м. Києва. Малюнки, подані на Конкурс мають бути виконані безпосередньо школярами. Кількість робіт представлених на Конкурс не може перевищувати 1 малюнок, наданий однією особою. Умовою надання роботи на Конкурс є володіння правом на малюнок.

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В КОНКУРСІ
Для участі в Конкурсі необхідно виконати малюнок на тему бачення інформаційних технологій сьогодення та майбутнього, а також те, як можна реалізувати безпечне використання інтернету для дітей. Тематика безпеки в інтернеті підтримується компанією Microsoft в рамках проекту "Онляндія - безпечна веб-країна".

До Конкурсу допускаються роботи виконані наступними техніками: олівець, вугілля, маркер, фломастер, гуаш, акварель, пастель. Також можливий електронний варіант виконання роботи. Кожна Конкурсна робота повинна містити назву. Конкурсні роботи повинні бути представлені на папері будь-якої товщини формату від А4 до А3. У разі представлення Конкурсної роботи в електронному форматі, використовуються формати JPEG або GIF. Згортання та згинання робіт не допускається.

До роботи подається заявка на участь у Конкурсі, яка має містити наступні данні:
Прізвище, ім'я, по батькові автора;
Рік народження виконавця роботи;
Повна адреса та телефон автора;
Повна назва навчального закладу, клас;
Прізвище, ім'я, по батькові керівника.

Згода на участь в Конкурсі вважається згодою з всіма вимогами і умовами Конкурсу. Роботи, надіслані на Конкурс не повертаються і стають власністю АПІТУ.

Організатори залишають за собою право використовувати роботи або фрагменти конкурсних робіт в інформаційних виданнях, статтях, Інтернеті, а також публікувати їх повністю з обов’язковим зазначенням автора без додаткової згоди на те автора.

Заявкою на участь у Конкурсі є відправлений лист, що містить конкурсний малюнок та заявку на участь у Конкурсі за адресою: 04116 Київ, вул.Шолуденка 3, оф.208 або електронною адресою: pictureapitu.org.ua

Кінцевий термін подачі робіт – 1 лютого 2010 року.
(контактна особа - Губенко Ксенія, +38 044 230 4835)

http://maliunky. 14.12.2009 10533 Конкурс дитячих малюнків "Інформаційні технології очима дітей" , киевский семейный портал ути-пути, афиша, выставка, мероприятие, событие, новость, Киев

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...