Главная » Наш Киев

Детский автор и поэт Иван Андрусяк презентует свои книги

Детский автор и поэт Иван Андрусяк презентует свои книги, киевский семейный портал ути-пути, афиша, выставка, мероприятие, событие, новость, Киев

Сегодня, 5 февраля, в пресс-центре «Майдан Свободы» (пл.Свободы, 8) состоится творческая встреча с детским автором и поэтом Иваном Андрусяком и презентация его книг. Начало в 12:00.

Напомним о недавних событиях:

У видавництві "Грані-Т" побачила світ моя повість-гра "ХТО БОЇТЬСЯ ЗАЙЧИКІВ". Із наступного тижня шукайте її в книгарнях. Обкладинку книжки (художник Уляна Мельникова, дизайнер Ольга Даниленко) дивіться у фотоґалереї. А ще там - із десяток нових світлин, здебільшого минулорічних.
----------
У дитячому розділі читайте нову повість "ВІСІМ ДНІВ ІЗ ЖИТТЯ БУРУНДУКА", а також хлопчачий варіант "АБЕТКИ-ПРОЗИВАЛКИ" з віршиками-прозивалочками на дівчачі імена.
----------
У критичному розділі - рецензії на "Фадо" Анджея Стасюка в перекладі Богдани Матіяш і роман Василя Шкляра "Чорний ворон".
У розділі перекладів - два дитячих вірші білоруса Андрея Хадановіча.
У розділі критики про мої тексти - рецензії на "Сорокопудів, або Як Ліза і Стефа втекли з дому" та "Іван Андрусяк про..." (з серії "Життя видатних дітей").
У розділі інтерв’ю - відповіді на запитання інтернет-видання "Хорошие новости"

Пресс-центр «Майдан Свободы» 05.02.2010 10534 Детский автор и поэт Иван Андрусяк презентует свои книги , киевский семейный портал ути-пути, афиша, выставка, мероприятие, событие, новость, Киев

   
Прокомментируете?

Автор: таня
Дата: 02.03.2011 20:50

                        

Автор: Маша
Дата: 13.07.2010 00:00

                        Пане, Івіне, ви дуже талановиті і вашими творами захоплюються всі!!!!!!!А також вші твори друкують в журналі "Барвінок,який я виписую!!!!!

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...