Главная » Детский сайт » Деткам от 3 до 7 лет » Лучшие книги дошкольникам » Перші рими: книги з віршами для малюків

   

Перші рими: книги з віршами для малюків

Шукаєте цікаві книги для найменших? Збірка віршів для дітей — те, на чому варто зупинити свій вибір. Адже це ті книги для немовлят, які розвивають мислення та вчать відчувати мову! На щастя, сьогодні ми маємо чимало різноманітних варіантів поезії для дітлахів, яку можна вчити напам’ять.

«Панда любить мандрувати» Лесі Мовчун та Наталії Олійник — це прекрасна книжка для сімейного читання, яка представляє героїв-тваринок малюку. Важливо, що збірка містить різні види віршів, таких як: скоромовки, лічилки та віршики-безконечники, які розвивають мислення і навички говоріння.

«Чудернацькі вірші» від Сашка Дерманського — це зворушливі та теплі римовані історії про смішних звіряток. Прекрасні ілюстрації не залишать байдужими ні малюків, ні їхніх батьків!

В Англії книгою від народження вважається «Пісні Матінки Гуски. З ворохом радості» — милі та прості народні вірші, які видавництво «Ранок» випустило зі спеціальним аудіосупроводом, щоб додати елемент інтерактиву у ваші сімейні читання. Половина книжки українською, а половина — англійською, щоб ваша дитина з раннього дитинства запам’ятовувала корисні слова і фрази іншою мовою.

Незабаром літо, а тому обов’язково зверніть увагу на «Літні віршики» цілої плеяди українських сучасних письменників, які весело й тепло написали про улюблену дитячу пору — літо. Маленькі читачі будуть у захваті від яскравих ілюстрацій і різноманітних історій.

«Дивний світ» Олексія Хомича та Геннадія Меламеда — це не просто книжка віршів для дітей. Це — справжній арт-об’єкт, який хочеться розгортати та розглядати знову і знову. Такі видання призначені як для дітей, так і для їхніх батьків, адже неповторний дивний світ у книжці-загадці залишить приємні спогади на все життя.

Найновіша книжка від живого класика дитячої літератури Григорія Фальковича — «Пароплави і кити»! Рекомендуємо всім батькам, які досі не оцінили щиру та просту майстерність віршів Фальковича, що легко запам’ятовуються.

Ваша дитина в захваті від морських пригод, кораблів ті піратів? Тоді «Піратський маршрут» Галини Малик — ідеальний варіант для подарунка! З цією книжкою ви станете зухвалим мандрівником, якому піддаються сили морів та океанів. Також ця збірка — невеличкий і ненав’язливий урок географії для наймолодших.

«Півонія, Аль і я» Оксани Лущевської — це тонка і глибока книга про хлопчика та його вірного собаку, які чекають… Чого ж саме вони чекають? І що вони відкриють для себе, понад усе бажаючи прискорити плин часу? Добра та глибока література, яка обов’язково сподобається чутливим дітлахам.

«Дивний лис і дивний ліс» Галини Кирпи — це збірка віршів про те диво, яке не треба шукати. Варто лише подивитися на світ навколо — і відкриються таємниці, які приготувала для кожного з нас матінка-природа. 

Якщо ж вам замало віршів українських поетів для дітей, зверніть свою увагу на наш каталог https://book-ye.com.ua/catalog/dlya-najmolodshykh/, де ви знайдете ще немало прекрасних книжок для вашої дитини — та сама «Правдива Піксі» від Метта Гейґа про далеку країну ельфів підкорить ваше серце!


Автор:
Дата добавления: 18.12.2022
Просмотров: 8497
Книга найдена по ключевым словам:

Система Orphus

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ ПО ТЕМЕ:

НОВОЕ НА ПОРТАЛЕ:

• Перші рими: книги з віршами для малюків
• Книга "Ходячий замок" (обзор)
• Настольная игра Angry Birds своими руками
• Настольная игра "Домики" (скачать)
• Книжечка "Кубик на кубик" (читать онлайн)

Комментарии

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...