Главная » Киевский справочник

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна", киевский справочник для родителей и детей

Посмотреть адрес на электронной карте Киева»

04071, м. Київ, вул.Хорива, 1-Г
428-7412, 426-08-59

Петро Михайлович Таланчук – Президент Університету “Україна”, Заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор, дійсний член Академії педагогічних наук України, ініціатор створення і президент Академії інженерних наук України, член чотирьох міжнародних академій, почесний ректор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», перший міністр освіти незалежної України.

Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна” – неприбутковий вищий навчальний заклад недержавної форми власності, створений 7 травня 1999 року. Засновниками університету є Київська міська державна адміністрація, Українська спілка інвалідів, Міжнародний Благодійний фонд Розвитку людини, Українське товариство глухих, Міжнародний благодійний фонд інвалідів Чорнобиля, інші юридичні та фізичні особи.

У Києві навчальний процес здійснюється на 8 факультетах:
-автомеханічному
-соціальних технологій
-інженерних технологій
-біомедичних технологій
-комп’ютерних технологій
-економіки та менеджменту
-філології та масових комунікацій
-правознавства та міжнародних відносин
Зарахування студентів здійснюється на основі комплексного тестування — без стресу вступних іспитів. Випускники з медалями та дипломами з відзнакою звільняються від тестування і зараховуються за співбесідою.

Підготовка фахівців проводиться за освітньо-кваліфікаційними рівнями “молодший спеціаліст”, “бакалавр” з наступною підготовкою за освітньо-кваліфікаційним рівнем “спеціаліст” та/чи “магістр” на денній, заочній або дистанційній формах навчання.

Вартість навчання залежить від обраної спеціальності, форми навчання та регіону. Виходячи з принципу відкритості для всіх верств населення, університет пропонує найдоступніші ціни на освітні послуги в Україні - від 1000 грн. до 6500 грн. на рік. Існує гнучка система знижок.

Фінансування навчання студентів із особливими потребами в основному здійснюється за рахунок місцевих бюджетів та коштів університету (10-12% в одній академічній групі). Є можливість одночасного навчання на двох спеціальностях, отримання вищої освіти за скороченим терміном навчання та другої вищої освіти.

В університеті відкрито аспірантуру з відривом (4 роки) і без відриву від виробництва (3 роки) за спеціальностями: “Економіка, організація і управління підприємствами”; “Теорія управління; адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право”; “Педагогічна та вікова психологія”; “Політичні проблеми міжнародних систем та глобального розвитку”; “Фізична реабілітація”.

Повноправно працюють 12 інститутів, 11 філій, 16 регіональних і 110 локальних центрів дистанційного навчання по всій Україні. Мережа центрів дистанційного навчання складається з Інституту дистанційного навчання, регіональних центрів здебільшого в обласних центрах України (Києві, Вінниці, Івано-Франківську, Луцьку, Кіровограді, Кременчуку, Полтаві, Нікополі, Рівному, Сумах, Тернополі, Хмельницькому, Хусті, Черкасах, Чернівцях, Чернігові), які здійснюють координацію навчального процесу та надають методологічну підтримку локальним центрам дистанційного навчання, розташованим у районних центрах та містах обласного підпорядкування.

Автор: Валентина
Дата добавления: 2009-10-09
Просмотров: 19478
Место найдено по ключевым словам: Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" киевский справочник для родителей и детей

   

Комментарии

Добавить Ваш комментарий:

Введите сумму чисел с картинки

киевский семейный портал сайт для родителей и детей

загрузка...