Главная » Школьники от 7 лет » Психология, воспитание, учеба » Книги о воспитании школьника » На допомогу сучасним батькам: три видання з виховання дітей

   

На допомогу сучасним батькам: три видання з виховання дітей

На допомогу сучасним батькам: три видання з виховання дітей до Форуму видавців

До майбутнього Форуму видавців видавництво «Vivat» пропонує три книжки, які стануть помічниками для сучасних батьків у вихованні малечі: видання батьків, «яким вдалося» — Катерини Кронгауз «Я погана мати?» та Артема Чапая «Тато в декреті»; книжка практичних порад талановитого педагога, прихильника «неформальної освіти» — Діми Зіцера «Свобода від виховання».

Від мами, що вистояла:

Дебютне видання емансипованої жінки, дипломованого психолога та журналіста, у якої з появою другої дитини все пішло шкереберть. Та їй вдалося справитися з усіма труднощами, які з’являються із появою дітей, не втративши себе. Видання містить реальні історії з життя Катерини Кронгауз, засади її материнства, міркування та спогади, діалоги із закритого чату мам — Momshar, який вона заснувала в період відчаю та втоми.



Книжка, що рекомендована до читання усім люблячим татусям:

Видання справжнього чоловіка, відомого блогера та фріланс-журналіста, тричі лауреата премії «Книжка року ВВС» — Артема Чапая. Чоловіка, який із власної ініціативи погодився стати чуйним та лагідним, активним та соціально відповідальним батьком.

У виданні автор дивується витривалості та терпінню жіноцтва, з притаманним йому почуттям гумору ділиться своїм власним досвідом батьківства.

Вперше Артем Чапай презентуватиме видання «Тато в декреті» в рамках Форуму видавців у Львові. Гучна презентація відбудеться 16.09 о 16.00 у Книгарні-кав’ярні «Львівська копальня кави». Адреса: площа Ринок, 10 (палац Любомирських). Вхід вільний.

Практичні поради від досвідченого педагога.

Книжка доктора педагогічних наук та директора «Інституту неформальної освіти INO» — Діми Зіцера. Талановитий педагог руйнує сталі кліше у вихованні, які керовані страхами та стереотипами, аналізує поведінку як батьків, так і дитини. Прихильник неформальної освіти пропонує люблячим батькам дещо демократичну модель поведінки щодо дорогої для них людини та доводить: «Ростити дітей — це цікава пригода, а не важкий обов’язок».


Автор: Olga Garmash
Дата добавления: 05.09.2016
Просмотров: 12081
Книга найдена по ключевым словам: книги батькам, книга про воспитание детей

Система Orphus

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ ПО ТЕМЕ:

НОВОЕ НА ПОРТАЛЕ:

• Рецензии о книге "Осколки детских травм. Почему мы болеем и как это остановить"
• Книга "Сесиль Лупан. Поверь в свое дитя" (скачать)
• Игра "Кафе" (скачать)
• Книга "Годовой курс развивающих занятий для малышей от 2 до 3 лет" (обзор)
• Книга "Беременность. Роды. Первый год жизни. Разговор с доулой" (обзор)

Комментарии

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook

загрузка...