Главная » Малыши от 1 до 3 лет » Уход за ребенком от 1 до 3 » Родительские покупки » Сучасні дитячі товари: популярні іграшки та девайси для цікавого дозвілля і комфортного життя

Сучасні дитячі товари: популярні іграшки та девайси для цікавого дозвілля і комфортного життя

З народженням дитини перед кожними батьками постають нові завдання та додаткові клопоти. Забезпечити найкращий догляд допомагають різноманітні товари для дітей: підгузки, іграшки-пустушки, пляшечки, ігрові килимки, гойдалки, біговели та багато іншого. Обираючи продукцію, варто враховувати вік та рівень розвитку малюка, якість та безпеку виробу, а також власні уподобання.

Популярні товари для дітей

Особливою популярністю користуються наступні іграшки, девайси та аксесуари:

  1. Біговел. Зручний та корисний велик для найменших діточок, особливість якого полягає в тому, що він не має педалей. Даний вид дитячого транспорту переміщується за принципом самокату: малюк відштовхується ніжками від підлоги або землі, навчаючись тримати рівновагу та тренуючи м’язи. 
  2. Підігрівач для пляшечок. Пристрій для підігрівання дитячого харчування (суміші або молочка) до оптимальної температури.
  3. Нічник-проектор. Інноваційний прилад, який не тільки служить джерелом освітлення, але й створює у дитячій кімнаті затишну атмосферу, розважає малюка та дарує справжню казку. 
  4. Розвиваючий килимок для немовлят. Комфортна й цікава зона для ігор, яка допомагає розвивати координацію та тактильні відчуття, а також сприйняття кольору, форм та звуків. Крім того, ігровий килимок сприяє розвитку творчих здібностей та моторики пальців. 
  5. Гойдалка-шезлонг. Має вигляд невеличкого зручного крісельця, у яке вкладають дитину віком п’яти-шести місяців. Малюк може спати чи бавитися в ньому, доки батьки займаються іншими справами. 
  6. Генератор білого шуму. Спеціальний пристрій, що створює монотонний рівний звук, який допомагає краще розслабитися та швидше заснути. Крім того, білий шум чудово маскує дратівливі зовнішні звуки, які заважають заснути, наприклад, шуми транспорту, звуки в будинку чи голоси на вулиці. 
  7. Дитячі ванночки для купання. Необхідний аксесуар для зручного купання малюка, який перетворює гігієнічні процедури на цікаву розвагу. Обов’язково придбайте з ванночкою іграшки для купання.

Це далеко не весь перелік. У магазинах можна знайти широкий асортимент дитячих товарів, які стануть у пригоді молодим батькам.

Особливості вибору дитячих іграшок

Перш за все, іграшка має бути безпечною. Обирайте моделі без травматичних виступаючих елементів, гострих країв та кутів, а також без дрібних деталей, які дитина могла б відірвати і проковтнути. Матеріали та барвники, які використовуються для виготовлення іграшки, мають бути безпечними й екологічними. Зазвичай приблизна вікова категорія вказується на упаковці дитячих товарів. 


Для найменших діток підійдуть брязкальця, м’які іграшки, пупси, кубики, пірамідки з великими деталями. Дошкільнятам сподобаються набори, пов’язані з різними професіями - лікаря, майстра, кухаря, візажиста та інших.

Найбільшу користь приносять іграшки, які не лише розважають, але й допомагають розвивати корисні якості - розумові та творчі здібності, моторику, увагу тощо. До таких належать пазли та головоломки, настільні ігри, набори для ліплення та малювання, конструктори, розвиваючі килимки та багато інших. 

Де придбати товари для дітей?

Якщо ви шукаєте якісні дитячі товари за доступною вартістю, завітайте в інтернет-магазин EZYY! Там на вас чекає широкий асортимент іграшок та аксесуарів для догляду за малюками. Компанія пропонує вироби з екологічних матеріалів за доступними цінами з доставкою по Україні. Потурбуйтесь про комфорт і щасливе дитинство вашого малюка!

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Сучасні дитячі товари: популярні іграшки та девайси для цікавого дозвілля і комфортного життя» на Форуме


25.12.2023  2677

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...