Главная » Детки до 1 года » Уход за детьми от 0 до 1 года » Покупки для новорожденного » Стільчик для годування: важливі питання та відповіді

Стільчик для годування: важливі питання та відповіді

Приймання їжі — ритуал, коли вся родина збирається за столом. Дотримання всіх правил поведінки за столом, харчовий режим виховують ставлення до культури харчування. Такі поведінкові стереотипи впливають на фізичну форму, здоров’я та зовнішність. Їжа з дитинства сприймається як поживна енергія для тіла, тому в людини надалі зменшуються ризики мати розлади харчової поведінки.

Поведінка дітей — результат виховання в сім’ї. Діти навчаються, копіюючи манери батьків та інших старших членів родини. Важливо з раннього віку сприймати малюків як повноцінних людей та навчати їх поведінки за столом. Тому необхідно купити стільчик для годування, щоби дитина сиділа разом з усіма та відчувала власну значущість. Безпечні та якісні моделі дитячих стільців можна придбати в інтернет-магазині Home Club.

Як вибрати стілець малюку?

Варто зауважити, що стілець для годування буде потрібен, коли дитині вводять прикорм. Поки немовля знаходиться виключно на грудному годуванні, за стілець годі й думати. Стілець стане в пригоді, коли дитина вже впевнено сидить та їсть сама чи її годують за допомогою ложки. Які вимоги висувають до цього предмету меблів:

  • якісні та безпечні матеріали виготовлення;
  • міцна та стійка конструкція;
  • наявність ременів безпеки або високих бортиків;
  • гігієнічність та можливість легко мити стілець;
  • стійкість матеріалу до вологи;
  • відсутність мілких деталей та гострої фурнітури.

Особливістю дитячих стільців для годування є висота. Дитина повинна знаходитись в тій же позиції, що і дорослі, які сидять за столом. Тому стільчик вищий за стандартні. Зазвичай стільчик буде необхідним атрибутом при годуванні довгий період: від віку 7-8 місяців і до 2-3 років.


Моделі стільців для годування

Стільчик — це безпечний спосіб годування дитини. Надійна фіксація на місці дозволяє контролювати дитину. Вона привчається до порядку, а навколишній простір остається чистим. За загальним столом малюк швидше навчається їсти самостійно.

Існує декілька моделей стільців для годування:

  • трансформери, що можна збільшувати розкладаючи у міру росту дитини;
  • ті, що поєднують декілька функцій: перетворюються в гойдалку, ходунки, колиску;
  • схожі на стандартні, тільки високі, без додаткових параметрів;
  • ті, що складають для зберігання;
  • спеціальні сидіння, що фіксуються на стандартному дорослому стільці.

Для дітей старшого віку підійдуть стільці без бортиків та фіксаторів, але з високими ніжками. Це дозволить дитині самостійно сідати та вставати. Стільчик для годування — це не просто меблі. Це важливий елемент навчання та соціалізації дитини.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Стільчик для годування: важливі питання та відповіді» на Форуме


16.07.2023  2693

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...