Главная » Детки до 1 года » Уход за детьми от 0 до 1 года » Покупки для новорожденного » Як вибрати натуральні еко-підгузки для вашого малюка

Як вибрати натуральні еко-підгузки для вашого малюка

Протягом перших кількох років життя дитина використає тонни підгузків. І за підрахунками вчених, кожна одноразова підгузка розкладається понад 450 років. Саме тому свідомі батьки вибирають корисний варіант - екологічні підгузники для малюка.

Якщо ми хочемо поєднати практичність і екологічність, безсумнівно, екологічні підгузки можуть стати дійсно гарним варіантом. Звичайно, необхідно враховувати принциповий аспект: хто каже екологічний, навряд чи скаже «одноразовий». Отже, щоб бути стовідсотково екологічним і дбайливо ставитися до навколишнього середовища, ідеально – вибрати тканинні підгузки, які можна прати знову і знову.

Однак зараз ми можемо знайти в магазинах різні бренди відмінної якості, які виготовлені з біорозкладаних матеріалів. Хоча вони одноразові, так само як і традиційні, проте мають додаткову перевагу. Такі еко підгузники містять органічні матеріали, які дозволяють процессу переробки відбуватися легше.

Таким чином, ми можемо знайти екологічні підгузники, виготовлені з натуральних і відновлюваних матеріалів. Наприклад, таких як кукурудза, а в найбільш екологічних шарах - деревна целюлоза, що походить із лісів із маркуванням FSC і не вибілені хлором, який зазвичай використовується для відбілювання підгузків.

Крім того, оскільки такі підгузки виготовлені з матеріалів, які більш дбайливо ставляться до навколишнього середовища, вони також зазвичай дбайливо ставляться до ніжної шкіри дитини, оскільки не спричиняють подразнення, дратівливі шкіряні висипання і типове натирання, до якого схильні традиційні підгузки.

Більше того, еко-підгузки можуть надавати ще одну додаткову перевагу. Оскільки вони містять органічні або більш натуральні матеріали, без спирту чи парфумів, вони особливо підходять для тих немовлят, які мають більш чутливу шкіру.

Далі ви можете ознайомитися з найбільш популярними брендами, що пропонують еко-підгузкии для малюків

Eco від Naty - екопідгузки ідеальні для новонароджених

еко підгузники


Підгузки Eco від Naty спеціально розроблені для новонароджених (оскільки ідеально підходять для немовлят вагою від 2 до 5 кг), вони дуже зручні, економічні та не подразнюють ніжну та чутливу шкіру малюка. Вони забезпечують максимальне поглинання та сухість, що допоможе доглядати та захищати найніжнішу шкіру, зберігаючи її здоровою та мінімізуючи будь-який ризик подразнення. Крім того, вони не містять хлору та ароматизаторів, а також виготовлені з кукурудзяної плівки без генетично модифікованих організмів (ГМО).

Ці екологічно чисті підгузки преміум-класу, виготовлені з рослинних волокон, без пластмас на основі нафти. Вони також визнані високо ефективними у збереженні сухості дитини. Можуть абсолютно спокійно використовуватися сім’ями веганів, оскільки вони не були виготовлені з матеріалів або елементів тваринного походження.

Органічні підгузки для новонароджених Pingo

Pingo - один із найпопулярніших брендів екологічних підгузників на даний момент серед мам і тат. Вони виготовляються з сертифікованої екологічної целюлози, вибіленої перекисом водню. Вони допомагають підтримувати шкіру дитини ідеально сухою та провітрюваною, поєднуючи в собі переваги використання екологічних підгузників з перевагами одноразових підгузників. І підходять для малюків з надзвичайно чутливою шкірою. Крім того, ви можете комбінувати їх з екологічними серветками Pingo, які також повністю біорозкладаються.

Екологічні підгузки Moltex

Підгузки Moltex виготовляються з м’яких дихаючих матеріалів, які пройшли дерматологічні перевірки та на 100% не містять натурального латексу та ароматизаторів. Ці екологічно чисті підгузки з еластичним дизайном забезпечують справді зручну посадку для дитини завдяки трьом шарам поглинання. Мають популярний розмір 4, який ідеально підходить для немовлят від 7 до 18 кілограмів. Для підгузків розроблені еластичні бічні дужки, які не викликають натирання, і характеризуються дуже високою якістю. І найголовніше: вони мають спеціальну систему поглинання вологи, що допомагає дитині довше залишатися сухою.

Екологічні підгузки Pura

Підгузки Pura мають надзвичайно абсорбуючу внутрішню частину, виготовлену з натуральних рослинних волокон. Крім того, вони виготовлені з м’якої органічної бавовни та мають технологію чистого каналу, яка допомагає швидко усунути відчуття вологості шкіри, яке іноді може бути дуже незручним для дитини. Вони навіть мають індикатор вологості, який вказує, коли настав час змінити підгузок, включаючи захист від протікання до 12 годин.

Високоякісні органічні підгузки від Bambo Nature

Ці дихаючі та надзвичайно м’які екологічні підгузники, дуже легкі та прості у використанні, мають текстильну частину, яку ми знаходимо на звороті, що гарантує, що шкіра дитини може легше потіти. Крім того, вони мають гнучкі бічні панелі, які забезпечують ідеальну та зручну посадку, максимізуючи свободу рухів дитини. Підгузки Bambo надзвичайно поглинаючі, оскільки мають систему швидкого висихання, яка гарантує швидке поглинання та більш довгу суху поверхню. Це підгузки без лосьйонів, консервантів, парфумів і парабенів.

Екологічні підгузки для новонароджених Muumi Baby

Якщо ви шукаєте екологічні підгузки, щоб почати використовувати з самого початку з новонародженим, безсумнівно, цей бренд підійде для вас. Вони розроблені для немовлят від 2 до 5 кілограмів, без шкідливих хімічних інгредієнтів, на 100% без хлору, без додавання парфумів чи інших токсичних речовин. Крім того, вони гіпоалергенні, виготовлені у Фінляндії у співпраці з Фінською федерацією шкіри, алергії та астми. Вони дбайливо ставляться до навколишнього середовища, оскільки мають нордичний екологічний знак, і пропонують високу ефективність, гарантуючи повне поглинання на найвищому рівні.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «Як вибрати натуральні еко-підгузки для вашого малюка» на Форуме


22.03.2023  2698 підгузки, підгузники, еко

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...