Главная » Мир женщины » Мода и красота » Статьи про стиль и моду » З чим стильно носити вишитий український одяг

З чим стильно носити вишитий український одяг

Сучасна Україна переживає такий період, у який вкрай необхідно не тільки поєднуватися разом усьому народові, але й повертатися до традицій, згадувати про своїх предків та шанувати свою Батьківщину. Є багато інструментів задля підтримки своїх традицій та відновлення зв’язку із родом, такі як: вишиті сорочки для чоловіків, родинна вечеря з борщем, сукні вишиті для дівчинки. Одежа, як ніщо інше може допомогти підтримати та відобразити Дух країни. Як саме можна носити вишитий український одяг?

Сучасний підхід до вишиванок 

Ні для кого не секрет, що сучасна людина вже давно забулася про традиційний одяг наших предків. Звісно, дуже часто такий спосіб життя, який веде людина сьогодні не дозволяє носити пишні вишиті плаття на роботі або на вулиці. Але є гарна новина – українські дизайнери добре попрацювали, щоб сучасний українець мав змогу носити традиційну вишиванку будь-де, через різноманітність вишитого одягу в магазинах. З чим саме поєднувати традицію, щоб продовжувати виглядати сучасно та стильно?


  • Класичні джинси та сорочка. У всіх людей сьогодні в гардеробі присутня хоча б одна пара джинсів. Чорні, сірі, голубі або темно-сині джинси сучасна людина звикла поєднувати з усім чим завгодно. Однокольорова футболка, кофта з капюшоном з принтом, туніка. Саме вишиванка може замінити класичну білу сорочку або футболку. 
  • Вишите плаття. Фасонів суконь до сьогодні було вигадано дуже багато. Замість звичайного плаття, яке ви звикли носити, можна перевдягнутися в вишите, яке буде виглядати традиційно та водночас сидіти на вас так, як і ваше улюблене плаття.
  • Вишиті штани. В особливі дні ви можете одягнути не тільки вишитий верх, але й низ. Поєднавши класичний верх та вишиті джинси, які також сьогодні активно розроблюються українськими виробниками, у вас буде змога прикрасити свій повсякденний лук українськими традиційними елементами. 
  • Різноманіття дитячого одягу. Дуже важливо з самого дитинства показати дитині, хто вона є та познайомити з традиціями її народу. Серед асортименту суконь для дівчат та сорочок для хлопців ви знайдете саме те, що підійде вашій дитині. Малеча буде виглядати особливо в українському одязі та викличе захват в оточення, що підштовхне їх також приділити більше уваги традиціям своєї країни. 
  • Жінки на роботу можуть поєднувати вишиті блузки зі спідницями або штанами. Блузки виглядають більш витончено, ніж сорочки та підійдуть жінкам не тільки на кожен день, але й на свято. 

Вишивка робиться з великим різноманіттям кольорів, тому в вас буде змога зупинитися на чомусь більш виразному для своєї дитини або для себе на особливий день. Та також, якщо ви полюбляєте строгість в одязі та класику більше – у вас є змога обрати однотонні візерунки.

С удовольствием разместим Ваши статьи и материалы с указанием авторства. Ждем их на почту Late-maestro@ukr.net

Обсудить «З чим стильно носити вишитий український одяг» на Форуме


16.03.2023  2693 одяг

Система Orphus
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...