Цими вихідними у столиці відзначатимуть День батька

Главная » Выходные » Выходные в Киеве » Цими вихідними у столиці відзначатимуть День батька

   

Цими вихідними у столиці відзначатимуть День батька

Цими вихідними у столиці відзначатимуть День батька

18-19 вересня 2010 року у столиці відзначатимуть День батька. Про це ІМК повідомили у прес-службі КМДА.

Так, за підтримки Київської міської державної адміністрації та Головного управління сім’ї, молоді та спорту 18 вересня з 11:00 до 17:00 в Маріїнському парку на естрадній сцені та прилеглій до неї території буде проходити благодійна акція "День батька". На учасників акції чекають концерт, просвітницькі вікторини і конкурси, консультації психолога та юриста Київського міського центру сім’ї "Родинний дім" та багато цікавого.

А 19 вересня о 12:00 відомі татусі України об’єднаються в акції "Маю гордість бути батьком", що відбудеться в сімейному розважальному комплексі "Тропікал парк" (вул. Фрунзе, 160). До акції "Маю гордість бути батьком" залучені відомі татусі України, котрі через ЗМІ на особистому прикладі покажуть для всіх батьків нашої країни, що час, який батько проводить з дітьми, – це найщасливіші моменти в житті родини, а особливо в житті й розвитку дитини.

За інформацією начальника Головного управління сім’ї, молоді та спорту Володимира Філіппова, відзначення Дня батька та проведення подібних заходів, у першу чергу, має привернути увагу суспільства до важливої ролі батька у вихованні дитини. "Формування взаємоповаги, поновлення й зміцнення сімейних відносин, любов один до одного, зближення поколінь – це те, що приведе до щасливого батьківства", – сказав В.Філіппов.

Автор: ІМК
Дата добавления: 18.09.2010
Просмотров: 10537
Событие найдено по ключевым словам: День батька, Киев

Обсудить «Цими вихідними у столиці відзначатимуть День батька» на Форуме

   

Комментарии

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...