Главная » Наш Киев

Яскравий жіночий спортивний одяг для фітнесу: матеріал і догляд

Жіночий спортивний одяг завоював репутацію універсального рішення для створення модного та привабливого аутфіту. На сьогоднішній день можливо піти на вечірку в легінсах, а футболка – це необхідність, яку навіть ділові жінки одягають на роботу замість сорочки. Але все одно більшість жінок одягають спортивні вироби саме для різних видів тренувань у спортзалі. Саме одяг для спорту є важливою річчю, так ви почуваєтесь більш впевненою.

Чому одяг для фітнесу виготовляють із синтетичних волокон?

Помаранчевий спортивний одяг є досить яскравим. Представниці прекрасної статі можуть носити цей  колір кожного дня, але деякі одягають на заняття з фітнесу. Переважно вироби для спорту виготовляють з синтетичних волокон, тому що мають свої переваги, які не можна недооцінювати. Незважаючи на те, що для тканин для спорту здебільшого використовують полімери, то вони мають багато корисних особливостей:

  • Висока повітропроникність. На відміну від бавовни, синтетичні волокна не тільки дозволяють шкірі дихати, але й зберігають тепло. Це особлива властивість, якої немає у натуральних матеріалів.
  • Висока гігроскопічність. Під час активної діяльності дрібні крапельки поту «плавають» на поверхні тіла, але миттєво вбираються волокнами і виводяться, завдяки чому ці волокна майже завжди сухі, а також приємні на дотик.
  • Легкість. Синтетичні речі майже не відчуваються на тілі і міцно фіксуються на місці, запобігаючи подразненню шкіри.
  • Відсутність неприємного запаху. Поверхня багатьох синтетичних матеріалів відштовхує бруд та вологу, тому вони рідко брудняться та повільно сохнуть.

Окрім того, тканини із синтетики дуже стійкі до стирання. Їхні поверхні дуже рідко пошкоджуються агресивними хімічними речовинами або ж фізичними навантаженнями.

Правила догляду за синтетичним одягом

Бажано прати синтетичний одяг кожні 2-3 дні, але все залежить від рекомендацій виробника. Часто буває, що виробники розміщують на кожному виробі етикетку з поясненням властивостей матеріалу та порадами по догляду. Якщо ж ви будете їх дотримуватися, то збережете річ надовго.

Рекомендації щодо догляду:

  • Сильно забруднені синтетичні тканини краще прати у пральній машині без віджиму на режимі «синтетика».
  • Додавайте ополіскувач більше, а миючого засобу – менше.
  • Делікатні синтетичні речі, особливо яскравих кольорів (помаранчевого, синього тощо), періть у режимі «делікат».
  • Штучні тканини краще прати вручну, бо так вироби довше матимуть привабливий зовнішній вигляд. 

31.12.2023 10543

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...