Главная » Наш Киев

Незвичайна їжа для відкриття нових цікавих смаків

Як і в інших аспектах життя, де для отримання необхідної кількості натхнення нам потрібно час від часу балувати себе новими подіями, так і в стравах харчування. Раціон дуже важливий для нашого здоров’я та його бажано підтримувати кожного дня належним чином, проте це не скасовує того, що час від часу можна відкрити для себе унікальний смак, що розширить межі сприйняття їжі, познайомить з культурою іншої країни. Їжа на замовлення у Львові пропонує вам велике різноманіття смаків з доставкою прямо додому, де від вас треба лише прийняти рішення обрати певний елемент меню, не встаючи з ліжка. 

Цікаві страви 

Перебуваючи завжди в межах однієї країни, ми звикли до певного меню, якому залишаємося вірними протягом життя. Звісно, звичка – це дуже сильна річ, проти якої може бути важко піти в іншому напрямку, проте усвідомлено ми можемо пізнавати нові межі свого сприйняття, поринаючи у цікавий світ смаків з різних країн. Обравши фільм для вечірнього перегляду, ви можете замовити такі унікальні страви через інтернет: 

  • Паста з горгонзолою з Італії. Вражає своїми гастрономічними відкриттями в сфері смаків. Вона поєднує у собі ніжну кремасту горгонзолу з пастою приготованою альденте. Зазвичай для приготування цього рецепту використовуються макаронні вироби типу пенне, фарфалле або гніділлі – саме вони ідеально підходять для змішування з основним соусом. Сам по собі сир горгонзола відомий своїм гоструватим смаком та кремовою текстурою, яка покриває усі макарони, не залишаючи жодний з них без уваги. Також в основні інгредієнти додаються горішки, карамелізована груша, кубики шинки. 
  • Індійський каррі. Різноманітне блюдо, яке змінюється інгредієнтами протягом всієї території Індії. Робиться воно, як правило, на основі рису та томатного соусу з використанням кокосового молока. Спеції, що додаються зазвичай – це коріандр, куркума, кардамон, кмін, гвоздика, гострий перець, а також інколи кориця. Подається рис під кокосовим молоком разом з куркою, яловичиною, ягнятиною або рибою, овочами. Можна знайти як варіацію для веганів, так і для м’ясоїдів. Почавши відкривати для себе смаки каррі важко буде зупинитися, адже їх так багато: каррі пананг, масала, виндалу та ще багато яких інших різновидів здивують вас. 
  • Паелля з Іспанії. У ній використовується особливий вид круглого рису, який дозволяє страві тримати форму. Він вбирає в себе багато вологи, що дозволяє йому залишатися крупним навіть після приготування. Шафран – один з ключових інгредієнтів, що робить усю погоду в смаковому відчутті. Він надає страві глибокий аромат, а також робить її характерного жовтого кольору. Проста на перший погляд страва, де першою чергою смажиться м’ясо, морепродукти з овочами, а потім додається рис, шафран, бульйон. 

10.11.2023 10540

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...