Главная » Наш Киев

Як обрати силіконову скатеритину?

Скатертина є популярним елементом декору приміщення, який крім естетичної виконує ще й практичну функцію. Цей виріб забезпечує захист поверхні столу від пошкоджень. Крім цього відзначається приглушення звуку від зіткнення столу з приладами та посудом. Про переваги силіконової скатертини ми поговоримо далі, обговоримо особливості даних виробів та критерії вибору.

Силіконова скатертина — переваги

Силікон, як і будь-який інший матеріал, має свої переваги та недоліки. Почнімо з плюсів:

  1. Довговічність. Можливе використання таких скатертин протягом тривалого періоду, при цьому вироби збережуть свій презентабельний зовнішній вигляд. Виробники стверджують, що скатертини із силікону можуть прослужити до половини століття.
  2. Простота у догляді. Для того, щоб очистити поверхню від забруднень, досить користуватися звичайною губкою. Скатертини не вбирають бруд і рідину.
  3. Зручність у використанні. Вироби не ковзають поверхнею столу, оскільки скатертина ідеально прилягає. При цьому предмети, розміщені на скатертині, практично прилипають до неї. До того ж скатертина приглушує звук приладів.
  4. Зносостійкість. Скатертини не мнуться і швидко відновлюють свою первозданну форму. Для того, щоб на поверхні залишився вигин, потрібно протягом досить тривалого часу надавати на виріб механічний вплив.
  5. Прозорість. Матеріал не входить у реакцію коїться з іншими матеріалами, не вбирає пролиті рідини.
  6. Стійкість до високих температур. Можна без побоювання ставити на поверхню гарячі чашки та тарілки.

Виходячи з вищезгаданих переваг стає цілком очевидно, що багато рестораторів віддають перевагу саме скатертям із силікону. Таке покриття забезпечить захист стільниці від пошкоджень. Найчастіше товщина виробів становить 2 міліметри. Моделі можуть бути не тільки лише з прозорими, та й з наявністю малюнків. Завдяки цьому покупці можуть підібрати ідеальне рішення для власного будинку.

Але також важливо вказати на недоліки. Силікон ушкоджується ножем, тому не рекомендується різати продукти прямо на поверхні. Також якщо нову скатертину покласти неправильно, вона може розбухнути через певний час. Тому перед тим, як надіти скатертину, рекомендується обробити поверхню стільниці мильним розчином. Тільки після цього вже можна вдягати скатертину.

Силіконові скатертини — вибір форми

Скатертини з силікону відрізняються не тільки за дизайнерським оформленням, але і за розміром і формою. Підбір цих параметрів повинен здійснюватися, виходячи з особливостей меблів. Для круглої стільниці підходить кругла модель скатертини. Однак часто подібні варіанти використовують скатертини на квадратних столах. Ці моделі чудово будуть виглядати на столах зі скла. Скатертини у продажу представлені також і овальної форми. Краї виробів прикрашають бахромою або мереживом. По краю нерідко зустрічається мереживна окантовка або витончена облямівка. При цьому скатертини відрізняються стильним зовнішнім виглядом.

При виборі необхідно звернути увагу на такі критерії:

  1. Запах. Моделі високої якості не повинні мати сторонніх запахів. Вироби із силікону не пахнуть ні барвниками, ні хімією.
  2. Прозорість. Бажано віддавати перевагу сайдингу, який здатний пропускати сонячне світло. Якщо виріб є каламутним, це свідчить про погану якість. Цілком ймовірно, що перед вами підробка сумнівної якості.
  3. Стійкість до високих температур. Цей показник продавці дозволяють перевірити дуже рідко. Але у сумлінних продавців часто є контрольні зразки. Якщо ви поставите на поверхню чашку, і на скатертині залишиться слід, краще відмовитися від покупки.

Силіконова скатертина на стіл є чудовим рішенням, як для кухонного, так і святкового столу. Вона додасть приміщенню неповторного шарму та затишку завдяки глянсовій поверхні та блиску. А завдяки тому, що багато моделей виконані в різноманітних кольорах та з використанням стильних дизайнерських рішень, скатертини стануть яскравим акцентом будь-якого інтер'єру.

Де купити силіконову скатертину?

Купити силіконову скатертину ви можете в інтернет-магазині oneprice.ua. У каталозі представлений великий вибір товарів від надійних виробників, які мають гарну репутацію. А завдяки широкому ціновому спектру у нас знайдеться оптимальний варіант на будь-який смак та гаманець. Зручна система фільтрів допоможе суттєво прискорити пошук. Покупцям достатньо відсортувати моделі, виходячи з бажаних характеристик.

10.06.2023 10539 скатертина, стіл

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...