Главная » Наш Киев

Week Travelling: все найцікавіше та корисне для туриста

Week Travelling – це інформаційний портал, який стане вашим головним помічником при плануванні ідеальної подорожі. На ньому ви знайдете море корисної інформації та порад, які допоможуть вам обрати країну та конкретне місто для подорожі, скласти план екскурсій та розваг, зекономити на перельоті, проживанні та харчуванні. При цьому всі статті написані простою та зрозумілою мовою, і їх просто цікаво читати. Навіть якщо у вас немає можливості зараз мандрувати, можна відправитись у віртуальну подорож по найчарівніших куточках планети з інформаційним порталом Week Travelling.

Популярні та маловідомі туристичні напрямки та курорти

В першу чергу сайт зацікавить оглядами на найпопулярніші та маловідомі, але чарівні курорти для пляжного відпочинку. Приміром, чарівні пляжі Сардинії, острову Корфу, турецького Мармарису, неймовірно мальовничого Родосу чи ідеального хорватського Задару, екзотичної Куби чи нашої рідної Одеси. 

Якщо ви віддаєте перевагу гірськолижним курортом, вам варто прочитати огляди про особливості катання в Чорногорії, Андоррі, Болгарії, Словенії, Німеччині, Чехії, і звісно в Альпах, Австрії, Франції та Швейцарії. Огляди пропонують конкретні локації для спуску, вартість скі-пасів та оренди обладнання, а також додаткові розваги, які можна знайти на відпочинку.

Огляди популярних видів відпочинків та активностей, які урізноманітнять відпустку

Окремий розділ присвячений цікавим варіантам розваг та екстремальним видам спорту, яким можна спробувати зайнятись на курорті. Ви можете спробувати:

  • дайвінг (або підводне плавання) – це вид спорту та розваг, який включає занурення під воду з використанням спеціального обладнання. Дайвінг може бути як рекреаційним, так і професійним видом діяльності, і його можна використовувати для вивчення морських екосистем, дослідження об'єктів або для задоволення від спостереження за живим світом підводного світу;
  • сапсерфінг (або веслування на дошці) -  спортсмен стоїть на дошці і веслує, щоб переміщуватися по воді. Цей вид спорту можна використовувати як для розваг, так і для тренування та фітнесу;
  • кайтсерфінг - це вид водних розваг, який поєднує в собі елементи серфінгу та кайтінгу. Спортсмен стоїть на дошці та керує кайтом, що дозволяє рухатися зі значною швидкістю по воді або повітрю. Кайтсерфінг можна використовувати як для розваг, так і для змагань;
  • снорклінг - це вид водних розваг, який полягає в плаванні з маскою та трубкою (сноркелем) по поверхні води з метою спостереження за підводним світом. Цей вид спорту можна використовувати як для розваг, так і для вивчення морських екосистем;
  • рафтинг - це вид спорту, який включає спуск на спеціальному плоті (рафті) по гірській річці з перешкодами та швидкими струмками.

На порталі представлені корисні поради по кожному зі згаданих видів активностей, які будуть корисними як новачкам, так і вже досвідченим спортсменам. 

Корисні поради по організації поїздки та регулярні оновлення

Нарешті, разом із корисними порадами від Week Travelling ви зможете спланувати ідеальну подорож. Приміром, ви знайдете відповіді на такі питання:

  • Як обрати місце у літаку?
  • Які документи знадобляться для поїздки?
  • Як оформити страховий поліс?
  • Де зняти недорого житло?
  • Чи варто подорожувати автостопом?

Інформація на сайті постійно оновлюється, публікуються нові матеріали та огляди. Вони підготовлені досвідченими мандрівниками, які точно розуміють, про що пишуть. Загалом, розповідати про Week Travelling можна дуже довго. Але краще зайдіть на сайт та познайомтесь із ним особисто.

29.05.2023 10538 туризм

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...