Главная » Наш Киев

Гелеві кульки: подаруйте собі свято

З гелієвими кульками, як правило, асоціюються позитивні емоції та враження. Варто побачити гелеву кульку, як одразу виникає відчуття свята. Не дивно, що повітряні кульки у Львові часто використовують для того, щоб прикрасити урочисту подію.  Причому, гелієві кульки стануть доречними для різних приміщень, їх можна розмістити як всередині, так і з зовнішньої сторони. Часто за допомогою гелієвих кульок прикрашають весільні автомобілі. 

По суті, повітряні кульки являються дійсно універсальною прикрасою на будь-яке свято. Доречно замовити на проведення корпоративу, цікавих акцій, щоб продемонструвати відкриття закладу та багато чого іншого. 

Варіанти гелевих повітряних кульок

Повітряні кульки бувають не тільки традиційної круглої форми. Вони здатні відрізнятися за матеріалом, з якого виготовляються. У якості матеріалу використовується фольга, латекс або ж класичні варіанти. На сьогоднішній день, вирішивши придбати гелієві кульки, варто звернути увагу на наступні варіанти:

  • Повітряні кульки із зображенням улюблених героїв мультиків;
  • У формі футбольного м’яча;
  • Із додаванням смайликів;
  • Зображення у вигляді тваринок, зірочок;
  • Для створення романтичної атмосфери, можна вибрати кульки у формі серця. 

Тобто, вибирати можна з широкого асортименту, щоб свято вдалося на славу. До того ж запускати кульки, наповнені гелієм, полюбляють як діти, так і дорослі. 

Як саме вибрати гелієві кульки для свята?

Оскільки на сьогоднішній день, існує безліч варіантів повітряних кульок, часом вибрати потрібний варіант буває складно. В першу чергу, потрібно визначитися з кольором. Адже колірна палітра повітряних кульок повинна гармонічно вписуватися у загальний інтер’єр зала. Якщо приміщення являється світлим, тоді правильним рішенням стануть яскраві відтінки. Практично для будь-якого приміщення підходять золоті та срібні кольори. Бо вони додають нотку розкоші, що дуже доречно на святі. Також зробити вибір допоможуть такі рекомендації:

  • Незвично та ошатне виглядають прозорі кульки, які містять всередині конфетті та пайетки;
  • Коли у приміщенні планується тьмяне освітлення, тоді оригінальності додають кульки, що мають властивість світитися;
  • Досить важливо знати, що на кольори та відтінки також впливає мода. Як і на варіанти прикрасити приміщення до свята. І ці модні тенденції здатні змінюватися щороку. 

Для того, щоб свято не зіпсувалося через те, що кульки почали здуватися чи лопатися, варто обирати продукцію виключно з якісного матеріалу. Найбільш міцними та надійними вважаються вироби що мають латексне покриття або ж ті, що зроблені з фольги. Кульки, зроблені з металіку чи перламутру, вважаються надійними. 

Візьміть до уваги, де буде проводитися свято

Це дуже важливий момент. Якщо свято на вулиці, то ультрафіолетові промені швидко зіпсують кульки. Виходом з ситуації може стати надування кульки в кульці, що робить виріб подвійним. Це дозволить кульці прослужити довше і не пошкодити зовнішній вигляд.

19.05.2023 10546 кульки

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...