Главная » Наш Киев

Україна розквітне: троянди made in Ukraine

Тренд: українські троянди

Місцеві українські квіти — попит номер один сьогодні. Унікальні українські сорти троянд, що пропонують в онлайн-бутіку Only Rose, вирощуються під Києвом у селі з неймовірною назвою Квітневе. 22 га троянд належать найбільшому українському виробнику троянд «Асканія-Флора» https://onlyrose.ua/katalog/bukety. Щороку тут виводять нові сорти ароматних та вишуканих українських красунь. Придбати їх можна онлайн: поштучно або замовити величезний букет троянд.

Як замовити квіти онлайн?

Купити великий букет троянд у Києві можна зручно і швидко, не виходячи з дому, на сайті onlyrose.ua. Обрати тут можна як готову композицію, так і замовити авторський букет із доставкою по Києву за вказаною адресою та в зручний час.

Квіти не потребують приводу

Українці непереможні. Ми попри все продовжуємо жити та наповнювати своє життя світлом. «Квіти — це миттєвості, що дарують ковток свіжого повітря. Нагадування про позитивні емоції, про маленькі свята і про те, що ми живі, кохані. Українці розуміють, як потрібно підтримувати один одного та економіку України. І разом ми точно все зможемо. Україна переможе й розквітне», — переконані в трояндовому онлайн-бутіку Only Rose.

25.01.2023 10536 троянда, роза

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...