Главная » Наш Киев

Продаж волосся: як підготуватись до процедури

Продаж волосся досить прибутковий, якщо йдеться про здоровий, натуральний, якісний зріз. Вартість волосся залежить від довжини, типу, кольору, наявності фарбування або освітлення, а також загальної маси. Усі ці чинники сумарно визначають цінність зрізу. Якщо ви вирішили продати волосся, загляньте в салон Zirkova, який пропонує вигідні ціни своїм клієнтам. Попередньо ознайомитись можна на https://zirkova.com.ua/ua/g7691356-pokupaem-volosy

Як доглядати волосся перед продажем

Перше, про що варто пам'ятати — продаж волосся не повинен бути спонтанним рішенням. У цьому випадку у вас буде час поступово покращити його стан, а значить і підвищити вартість. Більшість якісних косметичних засобів мають накопичувальний ефект, потребують тривалого використання.

Не менше ніж за місяць перед продажем волосся відмовтеся від застосування агресивних сульфатних шампунів, замінивши їх м'якими безсульфатними. Також рекомендується відмовитись від використання термічних інструментів для стайлінгу, зокрема, фена та плойок.

В арсеналі повинна з'явитися маска глибокого зволоження та живлення, що допомагає зробити волосся більш щільним і пружним. Крім того, такі засоби пригладжують лусочки волосся, роблять його більш гладким і блискучим.

Перед безпосереднім продажем волосся не використовуйте засоби для укладки, масла з великим вмістом силікону. Волосся має бути вимите і висушене.

Як визначити вартість зрізу волосся

Відповідь на питання, скільки коштує зріз волосся, залежить від трьох факторів:

  • довжини;
  • стани;
  • типу.

Найбільш високу вартість має натуральний слов'янський блонд довжиною 70 см, трохи нижче у ціні темне волосся. Вирішивши продати волосся, оцініть довжину вільного зрізу, вона має бути не менше 40 см.

Вартість волосся залежить від маси, орієнтуйтеся на діапазон від 27 до 100 USD за 100 грам.

Як зрізати волосся для продажу

Зрізайте хвости безпосередньо перед тим, як продати волосся. Тут діє правило: волосся як булочки — гарне, коли свіже. Справа в тому, що при тривалому зберіганні зріз втрачає природний блиск і якість, а значить, і вартість. Волосся повинно мати однакову довжину і рівний зріз, безпосередньо перед процедурою рекомендується трохи зняти посічені кінчики.

Волосся поділяють на 3-4 пасма і щільно фіксують силіконовими резинками, обрізають хвости та загортають у білий щільний папір.

26.11.2022 10538 волосы

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...