Главная » Наш Киев

Україна обрала Міні-міс 2017

Україна обрала Міні-міс 2017

11 червня на грандіозному гала-шоу XIX Національного дитячого фестивалю моди і таланту обрали Міні-міс України 2017. Гран-прі фестивалю і право представляти Україну на міжнародному конкурсі "Little Miss & Little Mister United World 2017" у Греції здобула 9-річна Софія Гаркушина з Києва.

Щорічний дитячий фестиваль краси та таланту вкотре об’єднав талановитих дітей з усієї України, які створили неймовірні образи в українському національному стилі, підготували феєричні творчі виступи для шоу талантів та поділилися своїм бажанням допомагати ближнім у соціальному проекті "Щоденник добрих справ".

У гала-шоу взяли участь переможці регіональних конкурсів, які вразили журі не лише своїми талантами, а й щирим прагненням творити добро – дарувати радість дітям-сиротам, допомагати людям похилого віку, піклуватися про тварин і оберігати природу. Показати актуальні проблеми сьогодення крізь призму дитячого світогляду, надихнути дітей і дорослих творити добро – основна місія конкурсу.

Гран-прі фестивалю та корону Міні-міс Україна 2017 отримала 9-річна киянка Софія Гаркушина. Талановита дівчинка підготувала казкову танцювально-акробатичну композицію "Квітка-Семицвіт", присвячену довірі та підтримці у сім’ї, а міні-фільм Софійки про дружбу і допомогу дітям-сиротам зразу завоював серця глядачів.

Юні учасники фестивалю також взяли участь у благодійній акції "Від серця до серця", підготувавши чудові подарунки для малюків із дитячих будинків.

Дітей привітала та побажала ім успіхів і нових перемог відома меценат Людмила Русаліна. "Сьогодні ми бачимо стільки щасливих облич, стільки обдарованих дітей, які своїми добрими вчинками вселяють віру і натхнення! З такими талановитими дітьми Україну чекає процвітання і щасливе майбутнє", – переконана Людмила Русаліна.

Всі учасники фестивалю отримали почесні нагороди, призи та солодкі подарунки від генерального партнера свята – торгової марки смачних ласощів "Домашнє Свято". 

сеть 12.06.2017 10533 минимис, мисс, конкурс красоты, детский

   
Прокомментируете?

Добавить комментарий через сайт

Введите сумму чисел с картинки

родители, дети, Киев

Добавить комментарий через Facebook


загрузка...